Straten Festival Zwolle zoekt regionale support act

Zwolle – Op vrijdag 20 augustus 2010 vindt het jaarlijkse Straten Festival Zwolle plaats. De organisatie wil echter lokale/regionale bands de gelegenheid geven om in het voorprogramma aan het begin van de avond zichzelf te presenteren. Een geweldige kans dus voor aanstormend Zwols/Overijssels talent om op dit druk bezochte festival een carrièreslag te maken.

Geef in de mail uitvoerige informatie over de band en het repertoire en vergeet uiteraard geen gegevens over contactpersoon etc. Elke formatie/band die zich aanmeldt moet tevens aangeven waarom zij vinden dat ze geplaatst moeten worden op dit hoofdpodium van het Straten Festival Zwolle. De keuze zal vallen op de band die er het meeste uitspringt en een goede aanvulling zal zijn op de rest van het avondprogramma. Aanmelden kan tot 20 mei 2010. Medio juni wordt het gehele programma van het hoofdpodium bekend gemaakt, inclusief deze veelbelovende supportact.

Lokale en regionale "opkomende bands" die zich op vrijdagavond 20 augustus willen presenteren aan het grote publiek kunnen zich nu aanmelden per email: supportact2010@stratenfestivalzwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer