Opa’s en oma’s op ‘groene’ catwalk

Zwolle – Een catwalk workshop voor jongens, meiden, opa’s en oma’s om samen duurzame mode te showen. Op zaterdag 29 mei is de eerste workshop in Expeditie Ecodrome Zwolle. Het is een leuke, hippe activiteit met een duurzame boodschap.

Het idee is bedacht door Map Renes, initiatiefnemer van FRISGROEN. Zij wil andere Zwollenaren enthousiasmeren om eco-bewuster te leven. Dit doet zij door hippe, groene mode-en leefstijlfeesten te organiseren op verschillende locaties in Zwolle. Zo ook op zaterdag 19 juni het bijna Zomerfeest in Expeditie Ecodrome Zwolle. Tijdens de ‘groene’ catwalk workshop leren grootouders en kleinkinderen hoe het is om model te zijn en hoe mode te showen. Naast plezier gaat het ook om jezelf presenteren, loopschema’s, poses en samenwerken. De catwalk workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en voor stoere, sportieve opa’s en oma’s.


De workshops vinden op drie zaterdagen plaats. Het lesgeld bedraagt € 60,- tot € 75,- voor grootouder en kleinkind(eren) en is inclusief de entree tot Expeditie Ecodrome Zwolle. De eindpresentatie is de modeshow op de groene catwalk tijdens het FRISGROEN Zomerfeest.

Voor meer informatie en/of opgave graag een mail sturen naar info@2bonthecatwalk.nl  
Familiefeest

Door een familiefeest te organiseren in Expeditie Ecodrome Zwolle wil FRISGROEN drie generaties bereiken. Samen genieten van de leuke, mooie, dingen op deze aardbol. Hoe mooi is het als de jonge generatie van ons soort eco-bewust opgroeit. Dat groen doen heel eco-logisch is. De hoofdact van het Zomerfeest is natuurlijk de modeshow gepresenteerd door kinderen en hun grootouders. Verder is er een duurzame markt met groene producten, leuke tips voor hergebruik, kledingruilparties, live muziek, DJ’s, pure smaken, food, een huppelend Groenkapje en meer … zie ook de websites www.ecodrome.nl en www.frisgroen.nu

Artikel delen:

Reageer