Loting Zwols Kampioenschap Voetbal

Zwolle – Op maandag 10 mei j.l. is de loting verricht voor het Zwols Kampioenschap Voetbal  2010. Daarmee is de officiële aftrap gedaan voor de 2e editie van het Zwols Kampioenschap voetbal. Dit jaar strijden negen clubs uit Zwolle om de felbegeerde titel.

In een goed gevulde bestuurskamer van Be Quick’28 is de loting verricht van het Zwols Kampioenschap Voetbal. Larissa Maring, student van Christelijke Hogeschool Windesheim en Thomas van der Staak, directeur Sport & Bewegen Landstede, verrichte de loting.  Vol  spanning vanuit de zaal werden de clubs uit de kokers gehaald en had uiteindelijk het volgende resultaat. In poule A zijn V.V SVI, vv Berkum en S.V HTC aan elkaar gekoppeld. WVF, Z.A.C en Be Quick’28 gaan uitmaken in Poule B wie er eerste wordt.

In poule C strijden Zwolsche Boys, CSV’28 en S.V Zwolle tegen elkaar. De poulewedstrijden worden op 28 mei, 1 juni en 4 juni gespeeld. De wedstrijden op deze data beginnen om 19.00 uur. Op 1 juni beginnen de poulewedstrijden om 18.30 uur.  

Voor meer informatie over de wedstrijden en het toernooi wordt u doorgewezen naar de website www.zwolskampioenschap.nl.

Artikel delen:
Reacties 18
  1. Er kunnen nog enkele teams nacompetitie spelen. Dan volgt er geloof ik een alternatieve paring….Oefs heb de mail alweer verwijderd waarin daar iets over stond.


    Maak melding

  2. Vandaar Ingrid. Dacht al dat je eens geschreven had dat je zoon in SV Zwolle A1 speelde. Vond hem er ook wel erg jong (en fris ;)) uitzien voor een trainerT.


    Maak melding

Reageer