Wegwerkzaamheden Oldeneelallee en Commissarislaan

Zwolle – Op maandag 17 en dinsdag 18 mei en in de avond en nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 mei worden er onderhoudswerkzaamheden verricht aan de Oldeneelallee en de Commissarislaan. Bij de Oldeneelallee gaat het om het gedeelte gelegen tussen de Nieuwe Deventerweg en de Patriottenlaan.

Gedurende de werkzaamheden, die plaatsvinden tussen 19.00 en 06.00 uur, zijn de rijbanen afgesloten voor het wegverkeer. De Oldeneelallee, vanaf de Democratenlaan tot de Nieuwe Deventerweg, blijft wel toegankelijk. Aan de Commissarislaan wordt gewerkt in het gedeelte gelegen tussen Oldeneelallee en het fietspad Steenweteringpad. De Commissarislaan is in verband met de busdienst afgesloten in de nacht van 17 op 18 mei en 18 op 19 mei van 24.00 uur tot 06.00 uur.

Voorafgaande aan de asfalteringswerkzaamheden vinden er maandag 17 mei tussen 9.00 en 16.00 uur werkzaamheden plaats aan de Commissarislaan. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van putdeksels in de rijbaan. Hiervoor wordt een deel van de rijbaan afgezet. Verkeer ondervindt hiervan hinder.

OmleidingenGedurende de nachtelijke werkzaamheden wordt het gemotoriseerde verkeer ter hoogte van de Patriottenlaan en de Democratenlaan verzocht om te rijden via

IJsselallee, Ittersumallee, Burgemeester de Vos van Steenwijklaan en omgekeerd. Men kan ook omrijden via Patriottenlaan, Staatsmanlaan, IJsselcentraleweg, Hollewandsweg, Nieuwe Deventerweg. De omleidingroutes worden door middel van bebording aangegeven.

Parkeergarage De parkeergarage aan de Oldeneelallee blijft toegankelijk tijdens de werkzaamheden.

Deze is te bereiken vanaf de Patriottenlaan via de parkeerplaats, en vandaar via rijplaten. Wel is het advies om geen gebruik te maken van de parkeergarage, maar de auto elders te parkeren. 

Buslijnen

De buslijnen 2 en 4 rijden tijdens de werkzaamheden een aangepaste route.

Artikel delen:

Reageer