Sportief Zwolle lanceert WK-spel voor Zwolle

Zwolle – De Stichting Sportief Zwolle heeft woensdag 12 mei op haar website Sportief Zwolle een nieuw WK-spel voor Zwolle gelanceerd. Met het spel gaat Sportief Zwolle op zoek naar de WK-kenner van Zwolle. Naast eeuwige roem zijn er fantastische prijzen te winnen.

Bij het WK-spel 2010 van Sportief Zwolle fungeer je als coach van je eigen WK-team. De opdracht is om een eigen team samen te stellen uit spelers die deze zomer actief zijn op het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Deelname is volledig gratis! Kies je basiselftal en selecteer zeven wisselspelers. Hoe beter de spelers presteren in de wedstrijden op het WK, hoe meer punten ze voor jouw team opleveren. Kortom: Stel je eigen ultieme team samen, vergaar zo veel mogelijk punten als mogelijk en win fantastische prijzen.

Zo heeft Olympus Zwolle bijvoorbeeld diverse sportattributen en sportkleding voor het WK-spel beschikbaar gesteld. Daarnaast zijn er onder andere kaartjes van FC Zwolle te winnen.

Maar het gaat echter niet alleen om het winnen van prijzen, het is ook een fantastisch spel om te spelen tegen vrienden, familie en collega’s; nodig hen allemaal uit of speel mee in één van de subleagues van de Zwolse voetbalclubs! Het WK-spel is te vinden op www.sportiefzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer