Het weer: droog

Zwolle – Op Hemelvaartsdag is het droog en af en toe komt de zon tevoorschijn. De middagtemperatuur komt uit tussen 11 en 13 graden. Doordat de wind zwak tot matig uit het noorden waait voelt het een stuk aangenamer aan dan vandaag. In de avond verandert er weinig in het weerbeeld. De meeste opklaringen vinden we in het westen en noorden. De nacht van donderdag op vrijdag is het wisselend bewolkt en dan koelt het af naar 2 tot 3 graden. Aan de grond kan het enkele graden gaan vriezen.

12-05-2010_weerfoto__almelosekanaal_.jpg
Almelose Kanaal

Vrijdag is het droog, maar komt er wel veel bewolking voor. Het westen van het land maakt de meeste kans op zon. De maxima komen uit tussen 11 en 14 graden. Er staat een zwakke wind uit het noorden. Ook in de nacht van vrijdag op zaterdag is er opnieuw kans op vorst aan de grond. Zaterdag is het half tot zwaar bewolkt en er is kans op een bui. De temperatuur ligt dan tussen 11 en 15 graden. Ook dan is er opnieuw weinig wind. In de nacht van zaterdag op zondag is er meer bewolking, waardoor er geen nachtvorst meer optreed.

Zondag wordt het met 12 tot 16 graden iets warmer. Zondag is er weinig ruimte voor de zon. Later op de dag vanuit het westen neemt de kans op een bui toe.

Na het weekend komt er een westelijke stroming op gang. Hierdoor komt de aanvoer van zachtere lucht op gang. De temperatuur stijgt in de loop van de week geleidelijk naar 15 tot 17 graden. De kans op neerslag verdwijnt echter niet, al worden er geen grote hoeveelheden verwacht.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. wat een afzichtelijk geval, die twee ” extra kamers” op deze woonboot. wie keurt dit in godsnaam goed!! die dakkapellen staan totaal niet in verhouding met de boot zelf.
  ik moet zeggen dat ondanks de woonboot er verder netjes bijligt het nou niet echt als woonboot eruitziet.


  Maak melding

 2. Ik vind het een pracht woonboot alleen jammer dat de nokken van de dakkapellen hoger zijn als die van de woonboot zelf. Beter zoiets als een niet onderhouden woonboot.


  Maak melding

 3. ik moet zeggen dat ondanks de woonboot er verder netjes bijligt het nou niet echt als woonboot eruitziet.

  Je ‘Nederlands’ is in ieder geval ‘grandioos’ 😀


  Maak melding

 4. Ach, jajaja, zijn nederelands ach die is bij mij ook niet altijd perfect.
  Maar de inhoud van zijn boodschappen gruwel ik vaak, nu ook, het meest van.:(


  Maak melding

 5. Bericht door verdieping, op 13 mei 2010 om 10:52
  wat een afzichtelijk geval, die twee ” extra kamers” op deze woonboot. wie keurt dit in godsnaam goed!! die dakkapellen staan totaal niet in verhouding met de boot zelf.
  ik moet zeggen dat ondanks de woonboot er verder netjes bijligt het nou niet echt als woonboot eruitziet.

  @verdieping, wist je niet dat dit een carnavalsboot is?
  Daarvoor kloppen de verhoudingen niet. ALAAF ALAAF:D


  Maak melding

 6. Ik had even belangstelling voor een flatje op de achtergrond van de foto, totdat ik de huurprijzen hoorde. Vanaf 925 euro per maand:'(:'(.


  Maak melding

 7. wat lelijk is zijn die nieuwe appartementenblokken, wat een doorn in het oog, die huizen aan de dijk staan d’r wel leuk, maar die lompe complexen, vreselijk. Vooral voor de oude bewoners


  Maak melding

Reageer