Zwolle zingt Puur Hollands

Zwolle – Vrijdagavond barstte in de IJsselhallen van Zwolle het Hollandse meezingfeest Puur Hollands weer los. Het was de tweede keer in successie dat het meezingevenement in Zwolle was.

hollands-57.jpg
Alex zet de IJsselhallen op z’n kop…

Ditmaal waren er onder andere optredens van Jeroen van der Boom, Marianne Weber, Wolter Kroes, Alex, Renee Schuurmans en Koos Alberts. De IJsselhallen waren voor dit muziekfeest uitverkocht. Negenduizend liefhebbers van het Nederlandse lied waren naar Zwolle gekomen. Jong maar ook oud dansten en hosten door elkaar heen en schraapten hun kelen door met de bekende Nederlandse hits mee te zingen. Dat deden ze rondom het podium, dat middenin de IJsselhal stond. Tussen de optredens door verzorgde DJ Coenio de muziek. Rogier van Oosterhout presenteerde het geheel. Het volgende muziekfeest staat alweer voor de deur. Zaterdagavond vindt in dezelfde IJsselhallen We Love the 90’s plaats. Deze avond is al uitverkocht.

hollands-84.jpg
Marianne Weber

hollands-109.jpg

holland_1.jpg
Koos Alberts

hollands-37.jpg
DJ Coenio

hollands-51.jpg
Alex

holland_2.jpg
Koos Alberts 

hollands-81.jpg
Alex op de foto met fan…

holland_3.jpg 
De handjes de lucht in…

holland_4.jpg
Polonaise…

Artikel delen:
Reacties 7
  1. We waren met een groep vrienden en we vonden het veel te groot, en weinig sfeer, en velen mensen met ons die wij spraken
    En wat een belachelijke hoge prijzen voor drinken inderdaad zusenzo
    Het was voor ons 1x en niet weer    Maak melding

Reageer