Popfront viert 28e verjaardag

Zwolle – Popfront vierde zaterdag haar 28e verjaardag. Het gaf daarom een feest met Till Seven, de Herman Brood Tribute Band Street! en Docters Order.

pop_5.jpg
Herman Joop en Street!

Street! staat ook wel bekend als de Herman Brood tribute band. Ze spelen met passie de bekende en minder bekende nummers van Herman Brood en zijn Wild Romance. Samen met hun ‘Bombita’s’ gaven ze een geweldig optreden weg die oude tijden weer deden herleven. Wat wil je nou nog meer in de stad waar Herman geboren is, op de verjaardag van Popfront? Bijzonder was de combinatie van Street! met kunstenaar Herman Joop. Terwijl Street! de pannen van het schuine dak speelde schilderde Joop verschillende mooie look-a-like Brood-schilderijen. Ook één voor het jarige popfront!

pop_2.jpg

pop_3.jpg

Till Seven is een band met twee passies, namelijk God en muziek. Hun muziek loopt uiteen van rauw en stevig, naar klein en ingetogen om vervolgens ook uitbundig te worden met fraaie solo’s. Alle muziek wordt gezongen en gespeeld vanuit de harten van de muzikanten, om door te kunnen dringen in die van het publiek.

pop_4.jpg

Docter’s Order is een Zwolse funk-, soul en popband. Ze spelen veelal covers van onder andere Stevie Wonder en Prince, maar dan wel geheel volgens eigen interpretatie waardoor alle nummers fris en dansbaar zijn. Het is een band die, op advies van de dokter, er elke keer weer een feestje van maakt!

Op zaterdagen is Popfront geopend vanaf 14.00 uur. De toegang is, zoals altijd, gratis. Popfront is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. he en hallo
  ook dit was weer kikken.
  muziek van de meester Herman Brood.
  en dan nog in zijn stadje.
  en weer een eigen kunstwerk gemaakt
  en dit maal voor popfront
  en dont forget
  herman is alive
  met de rock and roll groetjes
  hermanjoop


  Maak melding

Reageer