Amerikaanse honkbalcoach traint Zwolse kinderen

Zwolle – De gerenommeerde Amerikaanse honkbalcoach Don George komt van dinsdag 25 tot en met zondag 30 mei naar Zwolle. Tijdens zijn verblijf is de Amerikaan te gast bij honk- en softbalvereniging Blue Hawks. Hier geeft hij diverse trainingen aan leden, trainers, coaches en andere geïnteresseerden.

De ervaren collegecoach Don George reist deze zomer in dienst van Major League Baseball door Europa. Het initiatief van Major League Baseball is tot stand gekomen om landen te ondersteunen bij de ontwikkeling van de honkbalsport. George is al vijftien jaar (pitching-)coach voor spelers van jong tot oud. Zo was hij onder meer actief op high schools, colleges en teams uit de Men’s Senior Baseball League (MSBL). Op dit moment is George coach van het honkbalteam van Somersworth High School in New Hampshire (Verenigde Staten).

Zwolse kinderen

Onderdeel van het bezoek van Don George zijn open trainingen, die toegankelijk zijn voor alle Zwolse kinderen. Deze trainingen vinden plaats op woensdag 25 mei van 13.00 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur. Deze trainingen zijn gratis toegankelijk voor iedereen van tien tot en met achttien jaar.

Heb je interesse om één van de trainingen bij te wonen van Don George? Meld je dan aan via het e-mailadres info@bluehawks.nl.

Artikel delen:

Reageer