Lezing over Loverboys voor ouders

Zwolle – In het kader “To be, or not to be” maand dat jongerencentrum het AA-Huis organiseert zijn er voor jongeren verschillende activiteiten rondom het onderwerp Loverboys. Te denken valt aan het herkennen van loverboys en hun werkwijze, en het belang van het houden van contact met je omgeving. Verder besteedt het AA-Huis ook aandacht aan weerbaarheid, zelfvertrouwen en grenzen. 

Voor ouders van jongeren wordt op dinsdag 25 mei een lezing gehouden. Deze zal verzorgd gaan worden door het Scharlaken Koord. Bij deze lezing zal er aandacht zijn voor de signalen en het hulpaanbod, zal een profielschets geven worden en de werkwijze doorlopen worden. Het weerbaar maken van het kind zal er in verweven zijn. Verder zal ook het fenomeen Lovergirl belicht worden. Er is mogelijkheid tot het stellen van vragen. De lezing zal beginnen om 19.00 uur, zal plaatsvinden in het AA-Huis en zal zo’n 1,5 uur duren. Aan het bijwonen van de lezing zijn geen kosten verbonden en opgeven is ook niet nodig.


Voor meer informatie over de disco of het AA-Huis kun je terecht bij:… 

Wijkjongerencentrum AA-Huis,
TRAVERS Gouwe 12
8032 CA, Zwolle

038-4536777 aahuis@travers.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik heb eigenlijk een beetje medelijden met haar. Ik vind haar vooral slachtoffer, de echte ”dader” is haar moeder. Zij had Maria voor deze fout moeten behoeden.


    Maak melding

Reageer