GroenLinks kamerlid Ineke van Gent bezoekt Zwolle

Zwolle – De Toekomst-Toer van GroenLinks bezoekt Zwolle. Op vrijdag 21 mei om 10.15 uur – 11.00 uur staat de campagnebus van de groene partij op het Rodetorenplein. Kamerlid Ineke van Gent zal de landelijke GL in Zwolle vertegenwoordigen.

In tegenstelling tot een eerder persbericht is vanmiddag bekend geworden, dat Femke Halsema, de lijsttrekker van GroenLinks, niet mee kan reizen naar Zwolle. Haar aanwezigheid is vereist op het lijsttrekkersdebat. Dit debat was gepland op zondagavond j.l., maar werd uitgesteld vanwege de campagnestop uit medeleven met de slachtoffers van de ramp met de airbus in Tripoli. Dit debat vindt nu as. vrijdag plaats. Tijdens de bijeenkomst op het Rodetorenplein zal Ineke van Gent de rol van Femke Halsema als woordvoerder overnemen. Ineke van Gent is sinds 1998 lid van de Tweede Kamer en staat nummer 5 op de kandidatenlijst. Verder reizen in de campagnebus mee: Bruno Braakhuis (8), Linda Voortman (10) en Rik Grashoff (11). Tijdens het bezoek is er gelegenheid om met deze nieuwe kandidaten kennis te maken.

 


Eerlijke keuzes

GroenLinks voert met de slogan ‘Klaar voor de Toekomst’ campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni 2010. De partij kiest voor een verantwoorde combinatie van hervormen, herverdelen en bezuinigen in een turbulente tijd. "Want juist nu zijn echte eerlijke keuzes nodig voor een groen en sociaal Nederland. Het volledige verkiezingsprogramma is te vinden op standpunten.groenlinks.nl".

Praktisch

Op vrijdag 21 mei reist de Toekomst- Toer door Overijssel.

De Toer begint om 10.15 uur in Zwolle op het Rodetorenplein, en doet die dag ook Enschede en Deventer aan.

 

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Er is volop tijd voor discussie???Jammer dat ze met iedereen wil discussieren en er maar 45 minuten voor uit trekt.Ben wel benieuwd naar haar toespraak,want ik vind haar erg goed.


    Maak melding

  2. Ze was door de kandidatencommissie in blok 11-16 gezet, maar de leden op het congres hebben haar toch op 5 geplaatst na de succesvolle actie Ien in de top tien, gevolgd door haar eigen kreet op het congres: “zet een stoer wijf op vijf”. En dat is ze ook. Een stoer wijf en ze staat op 5. 🙂


    Maak melding

Reageer