Kunstservicepunt Kunst & Zo

Zwolle – Speciaal voor de amateurkunst, waaronder muziekverenigingen, theatergezelschappen en koren, organiseren Vrijwilligerscentrale Zwolle en het nieuwe kunstservicepunt Kunst & Zo een netwerkbijeenkomst op vrijdag 28 mei van 17.00 tot 21.00 uur in Theater Odeon.  

De bijeenkomst, die een beeld geeft van wat Kunst & Zo en Vrijwilligerscentrale Zwolle voor u kunnen betekenen, wordt geopend door de nieuwe wethouder van Cultuur, mevrouw Vedelaar. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om met elkaar te netwerken en zijn er interessante workshops, waaronder ‘Pers en pr’, ‘Presentatievaardigheden’ en ‘Subsidies en begrotingen’. Doel van de avond is het tot stand brengen van samenwerking tussen de verschillende amateurkunstverenigingen in Zwolle en kansen en mogelijkheden zoveel mogelijk benutten. Door samen te werken vergroot je die mogelijkheden. Om 21.00 uur wordt de avond afgesloten met een theatrale terugkoppeling van de zaken die tijdens de bijeenkomst aan bod zijn gekomen door Doe-theater De Lichte Kwelling.

De avond is behalve een goede gelegenheid om kennis en ervaringen op te doen en uit te wisselen, een bedankje voor vrijwilligers namens de gemeente Zwolle. Op deze manier toont de gemeente haar waardering voor mensen die zich op vrijwillige basis inzetten voor de amateurkunst in de stad.

De Zwolse amateurkunstverenigingen hebben een uitnodiging ontvangen. Geen uitnodiging ontvangen, maar wel meedoen? Kijk voor meer informatie over aanmelden en het programma op www.kunstenzo.nl.

Artikel delen:

Reageer