Jongens Octopus naar halve finales schoolvoetbal

Zwolle – Nadat het jongensteam van basisschool De Octopus in het FC Zwolle stadion ongeslagen schoolkampioen van Zwolle was geworden, heeft het afgelopen woensdag ( 12 mei ) tijdens de vervolgronde in Wezep de tweede plaats behaald.

oct.jpg

Deze tweede plaats geeft recht op het spelen van de landelijke halve finales, die op woensdag 19 mei worden gespeeld in Vroomshoop. Het team, dat al voor het tweede opeenvolgende jaar zover is gekomen, zal daar proberen de landelijke finale te bereiken. Die finale wordt gespeeld op 5 juni a.s.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik zie dat ze nog steeds ‘Fair Play’ op hun shirts hebben staan, terwijl ze de overwinning in t FCZwolle-stadion bereikt hebben met wel erg smerige overtredingen op de man. Ik hoop dat ze het in Wezep wel hebben waargemaakt.


    Maak melding

  2. Ongeslagen kampioen alleen met ovrtredingen?????Daar moet dan toch wat aangedaan worden.Of zou het nog meevallen en is robertG net geen kampioen geworden.


    Maak melding

  3. Nee, uiteraard kunnen ze wel voetballen. Maar ik vind het nogal schijnheilig om in koeieletters ‘Fair Play’ op je shirt te hebben, maar je daar niet naar te gedragen. Dan begrijp je het niet helemaal. Geldt ook voor de leiding.


    Maak melding

Reageer