GroenLinks vervolgt Cultuur in de Wijk

Zwolle – Dienstencentrum de Riethoek in Zwolle Zuid biedt in samenwerking met GroenLinks op 26 mei, 30 juni en later deze zomer muzikale middagen aan in het kader van Cultuur in de Wijk. De middagen, vier in totaal, duren steeds van 15.00 tot 16.30 uur. 

GroenLinks wil cultuur dichterbij brengen. Daarom werkt de partij onder het motto Cultuur in de Wijk van harte mee aan het opvrolijken van ontmoetingsmomenten voor ouderen in de wijk Zwolle Zuid. GroenLinks verleent net als eerder dit jaar muzikale medewerking aan de komende zomeractiviteiten die op de woensdagmiddagen 26 mei, 30 juni, 28 juli en 25 augustus in De Riethoek worden georganiseerd. Het contact tussen het dienstencentrum de Riethoek en GroenLinks dateert al van vóór de campagnetijd voor de gemeenteraadsverkiezingen. Sindsdien heeft GroenLinks met enige regelmaat muzikale medewerking verleend aan middagactiviteiten voor ouderen.


Het dienstencentrum vindt het leuk om haar actieve middagprogramma extra op te luisteren met live entertainment. Op de pasgestemde piano van de Riethoek zijn inmiddels door verschillende pianisten uit Zwolle bekende en onbekende liederen gespeeld, met variatie in genre en stijl. Ook de volgende middagen zullen verrassend in aanbod zijn.

Artikel delen:

Reageer