CSV ’28 wil laatste kans op promotie grijpen

Zwolle – Het gaat voor CSV ’28 nog lastig worden om zicht te houden op promotie naar de tweede klasse. In het tweeluik met De Esch uit Oldenzaal ging de Zwolse ploeg in de eerste wedstrijd hard onderuit. Het team van trainer Arnie Pot moest afgelopen zaterdag een 4-1 nederlaag slikken en zal nu met grote cijfers moeten winnen om alsnog door te gaan. 

Op dinsdag 18 mei treffen CSV ’28 en De Esch elkaar om 19.30 uur opnieuw, op sportpark De Verbinding in Stadshagen. De winnaar gaat door naar de volgende ronde van de nacompetitie, waarin Mariënberg de tegenstander is. Indien ook die horde wordt genomen, dan is promotie naar de tweede klasse een feit. De verliezer mag nog in de herkansing tegen de verliezer van een ander promotieduel.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Leuk tournooi trouwens 12/6 bij CSV tbh de CiniClowns, met 3 (?) puur Zwolse live-muzikanten.

  En o.a. …..Harold H. bij het organiserende team van CSV 😀


  Maak melding

 2. Arnie ik heb er alles aangedaan om WVF weer mee te laten doen maar kwam niet verder dan tien spelers.Kom zeker weer kijken .


  Maak melding

 3. @ Wichert, dat weet hij ook wel. Was ff om te stangen denk ik. Zijn maat Dennis had zich toch ook niet opgegeven met een stel laaielichters?


  Maak melding

 4. We gaan live over naar onze verslaggever in het landelijke Stadshagen….Kom d’r maar in Harry. Of zullen we maar even een plaatje aanslingeren 😮


  Maak melding

Reageer