Ronald McDonald Business Breakfast slaat aan

Zwolle – Regardz Event Center Nieuwe Buitensociëteit Zwolle was dinsdagmorgen de ontvangende partij voor alweer het derde Ronald McDonald Business Breakfast.

breakfast.jpg
Foto: Eva Posthuma

Na  een woord van welkom door Tanja Geurtse, namens de stuurgroep van de RMcD BBC, kreeg gastheer Luciën van de Veerdonk het woord om uitleg te geven over deze fantastische locatie. Dat er geen woord overdreven was aan zijn opmerking, dat Regardz een perfecte gelegenheid is voor congressen, trainingen, vergaderingen, theaterproducties en feesten, konden de in grote getale opgekomen deelnemers aan dit ontbijt direct met eigen ogen aanschouwen. Velen kennen de grote zaal alleen als bioscooplocatie en konden nu zelf ervaren hoe verrassend anders deze zaal eruit kan zien. Ook het ontbijtbuffet zag er perfect uit, smaakte evenzo en velen lieten het dan ook niet bij één rondje!

Natuurlijk kon er ook weer volop worden genetwerkt tijdens het ontbijt. Maar liefst 80 deelnemers (leden en introducés) namen volop de gelegenheid waar om contacten te leggen en te onderhouden. Tanja Geurtse meldde in haar openingswoord dat de club inmiddels al 83 leden telt. Een aantal dat al aardig richting 100 gaat als alle introducés van vandaag ook lid worden. Iets waar wij natuurlijk op hopen! Geen gek resultaat als de doelstelling van de stuurgroep voor het eerste jaar op 80 leden is gesteld. Dat de gehele opbrengst van deze bijeenkomsten ten goede komt aan de Stichting Ronald McDonald Huis Zwolle, zal voor velen een extra motivatie zijn geweest om lid te worden van deze club.

Het volgende ontbijt wordt gehouden op 15 juni 2010 in het Restaurant van het Stadskantoor van de Gemeente Zwolle. Noteer die datum vast in jullie agenda! Tegen die tijd ontvangen jullie hierover meer gegevens. Tijdens deze bijeenkomst is de nieuwe Wethouder Cees Berkhout onze gastheer. Wij zullen zorgen dat er wat extra tijd wordt ingeruimd voor het stellen van vragen aan de heer Berkhout.

U kunt zich op www.businessbreakfastclubzwolle.nl (of bij ondergetekende) nu al aanmelden voor het ontbijt op 15 juni. Op deze site kunnen de introducés van vandaag zich ook aanmelden als lid van de Ronald McDonald Business Breakfastclub.

Artikel delen:

Reageer