Bloemenevenement PUUR! in de Proosdij

Zwolle – Zondag 30 mei organiseert De Proosdij een evenement voor iedereen die van bloemen houdt! Te zien zijn onder andere de resultaten van de voorrondes van het NK Bloemsierkunst, de Gouden Tulp Trofee. Ook zijn er ruim 60 fantastische boeketten te zien van de wedstrijd tot Beste VBW Boekettenmeester 2010.

Er is ook een spetterend optreden van de Dutch Flower Diva’s wat u beslist niet mag missen. Tevens geeft oud Nederlands kampioen bloemschikken Max van der Sluis enkele malen een podiumdemonstratie en zijn er doorlopende demonstraties van Pascal Koeleman. Beiden zijn toparrangeurs van Nederlandse bodem die internationaal hun sporen hebben verdiend. U kan zelf heerlijk met bloemen aan de slag bij Ingrid Lenderink. Natuurlijk vergeet de Proosdij ook de inwendige mens niet en kan u bij hen terecht voor verrassende lekkernijen. Kortom, een fantastische dag uit voor jong en oud waar ogen, oren, neus en mond PUUR ! verwend gaan worden.

Wanneer: 30 mei vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur

Waar: De Proosdij

Betlehemskerkplein 35 te Zwolle

Entree: € 6,- p/p

Voor tijden activiteiten, kijk op: www.vbwoost.nu of www.vbwnoord.nu Voor parkeergelegenheid/adres de Proosdij, kijk op: www.deproosdij.nl

Artikel delen:

Reageer