Stedelijke kinderactiviteit Travers Welzijn

Zwolle – Op zaterdag 29 mei organiseert Travers Welzijn een stedelijke activiteit voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Zwolle in het Park de Wezenlanden. Op deze dag zijn er verschillende actieve-,en creatieve activiteiten te doen zoals: vlotvaren, zelfverdediging, broodjes bakken of schilderen. Ook staat er een springkussen en rodeostier en kun je mee doen aan een workshop dans, sport en spelactiviteiten. De dag begint met een spetterende opening. Na de opening ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Van 13:30 t/m 16:30 zijn er over het hele terrein verschillende activiteiten te doen.

De entree voor de stedelijke activiteit is slechts €2.50 euro per persoon. Meedoen met de activiteiten is geheel gratis. Kom jij uit Zwolle, ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb jij wel zin in een leuke dag vol avontuur? Kom dan op zaterdag 29 mei tussen 13:30 uur en 16:30 uur naar het Park de Weezenlanden.

Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het halen en brengen van hun kinderen en de veiligheid van hun kind op het terrein. Kinderen krijgen bij de entree een polsbandje met naam, adres en telefoonnummer.

Artikel delen:

Reageer