Scooterrijder mishandeld door automobilist

Zwolle – Een 34-jarige inwoner van Zwolle heeft dinsdag 18 mei aangifte gedaan van mishandeling. Hij reed dinsdag even na 13.00 uur op zijn scooter vanaf de Deventerstraatweg richting Oosterlaan. Bij de afslag met de Van Karnebeekstraat kwam een auto van rechts die geen voorrang verleende. De scooterrijder moest flink in de remmen om de auto niet te raken en hij toeterde naar de bestuurder.

Even later kwam de auto op de Oosterlaan achter hem rijden. Op de Westerlaan, ter hoogte van het oude postkantoor, sneed hij de scooterrijder af en stapte uit. De scooterrijder kreeg een trap en een stomp op zijn neus. Daarna stapte de agressieve man weer in de auto en reed hij door het rode licht richting Willemskade. De man droeg een kaki kleurige timmermansbroek met gereedschap erin, een grijs effen T-shirt en zwarte werkschoenen. Mensen die getuige zijn geweest van dit incident of op een andere manier informatie over deze zaak hebben, wordt verzocht te bellen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Veroorzaker bijna-aanrijding Er kwam een auto van rechts die geen voorrang verleende. De scooterrijder moest flink in de remmen om de auto niet te raken en hij toeterde naar de bestuurder.
  reageerde ipv opgelucht en blij …

  sneed hij de scooterrijder af en stapte uit. De scooterrijder kreeg een trap en een stomp op zijn neus. Daarna stapte de agressieve man weer in de auto en red hij door het rode licht richting Willemskade.

  Hopen dat onze “Bob de Bouwer” nog gepakt wordt. Anders ook maar gewoon een compositietekeningetje op WeblogZwolle?


  Maak melding

 2. Een stelling:
  Het zou uniek zijn: Weblogzwolle/daders gezocht.
  Plaatjes, signalementen, etc.

  Als er meer betrokkenheid, oplettendheid en interactie van burgers in Zwolle is dan maakt dat de snel aangebrande medemens, de overvallertjes en cityhoppers minder enthousiast om hier verkeerde dingen te doen.  Maak melding

 3. Behalve als zo’n signalement op niks is gebaseerd. Op alleen maar van geruchten en van horen zeggen. Zal je hoofd zo maar ineens tussen staan.


  Maak melding

Reageer