Primeur voor de Pelikaan: beachhandbal

Zwolle – De handbalverenigingen Tyfoon en sv Zwolle trainden woensdag beachhandbal op de beachaccomodatie van Sportpark de Pelikaan aan de Haersterveerweg. Naast de al beoefende beachsporten als bijvoorbeeld beachvoetbal, beachtennis, beachhockey en beachvolleybal was beachhandbal deze dag een primeur voor de accomodatie van de Pelikaan.

beach_2.jpg

De beide clubs hadden het beachcomplex op sportpark “de Pelikaan” in Zwolle afgehuurd om de balsport nu eens in de zandbak te spelen. Dat was weer eens wat anders dan een vliegend schot en dan op een harde ondergrond eindigen. De handballers van de twee handbalverenigingen uit Zwolle hadden zichtbaar plezier. Alle A-, B- en C junioren en alle dames en heren van Tyfoon en sv Zwolle waren woensdag paraat. Op 26 mei en op 2 en 9 juni is er op de Pelikaan een vervolg van de “beachtrainingen”. Op vrijdagavond 11 juni 2010 van 17.30 tot 22.30 wordt er een heus beachhandbaltoernooi georganiseerd.

beach_5.jpg

beach_4.jpg

beach_3.jpg

beach_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Beachvolleybal, beachvoetbal, beachhockey en nu beachhandbal… Ik wacht met smart op het eerste beachschaaktoernooi… 8)


    Maak melding

  2. Dit sfeerrijke spektakel is pas geleden ook al in Zwolle geweest. Zou daar wel helemaal op zijn plaats zijn. Als ze het gaan praktiseren word het anders 😮

    Heb daar overigens ook eens (op een vaderdag) het Nederlands dameshockeyteam een oefenpot zien spelen. Met Fatima. Toen was dat beachgebeuren er nog niet. 3 rijen dik, mensen. Ok, ook omdat het gratis was denk ik 8)


    Maak melding

Reageer