Bijzondere metalavond met Miss Montreal

Zwolle – Woensdagavond vond er in stampvol Popfront een speciale metalavond plaats. Met een vleugje pop deze keer. More Than A Thousand, All On Black en de in Zwolle woonachtige Miss Montreal beklommen het podium.

19-05-2010_miss_montreal_popfront_1.jpg
Miss Montreal

All On Black komt uit Nederland. Deze vijfkopige rockband maakt vooral stevige catchy gitaarmuziek. Het doet denken aan Jimmy Eat World en Foo Fighters. Na twee EP’s zijn ze op dit moment druk bezig met het opnemen van hun debuutalbum. Ze staan live als een huis en hebben een energieke show. Oordoppen zijn aan te raden! En dan Miss Montreal op de planken. Bekend van de reclame en de hit ‘Just a flirt’, maar ze zijn nu toch echt wel als band aan het doorbreken. Ook zij zijn bezig met een nieuw album, waarvan de nieuwe single begin juni uitkomt. Miss Montreal is een band die rockt en emotioneert. Een band die live de moeite van het kijken waard is. More Than A Thousand is een band die ontstaan is in Portugal, tegenwoordig woont in Londen en muziek opneemt in Zweden. Hun boodschap is: The World is a stage and it’s yours to take. Ze zijn bezig sinds 2001, en hebben begin deze maand hun vierde cd: Vol. 4: Make friends and enemies uitgebracht. Ze hebben podia gedeeld met Metallica en Mastodon, en nu kwamen ze naar Popfront!

19-05-2010_miss_montreal_popfront_2.jpg

19-05-2010_miss_montreal_popfront_4.jpg

19-05-2010_miss_montreal_popfront_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Wij hadden alleen de laatste 5 nummers van All On Black gezien, was superleuk! More than a thousand was te hard voor mij, Miss Montreal is natuurlijk altijd de beste 🙂


    Maak melding

Reageer