Netwerkbijeenkomst duurzaamheid

Zwolle – Veel mensen hebben goede ideeën over duurzaamheid in Zwolle. Om deze mensen en ideeën samen te brengen, organiseert Samen maken we de Stad op 3 juni 2010 een netwerkbijeenkomst in het teken van duurzaamheid. Iedereen die een goed idee heeft op het gebied van duurzaamheid, of andere mensen wil ontmoeten om mee samen te werken, is welkom bij deze bijeenkomst in Expeditie Ecodrome.

Tussen 16.00 en 16.30 uur vindt de ontvangst plaats in Expeditie Ecodrome aan de Willemsvaart 19. De bijeenkomst gaat om 16.30 uur van start. Sietse Haven, directeur beleidsontwikkeling van de gemeente Zwolle, zal het duurzaamheidsbeleid van de gemeente Zwolle toelichten. Daarna is er een mogelijkheid voor aanwezigen om hun duurzaamheidsplannen in twee minuten te presenteren op de zeepkist. Tussen 17.00 en 18.00 uur is er onder het genot van een drankje alle gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar ideeënmakelaar Annemiek de Wolf via info@samenmakenwedestad.nl. Wilt u tijdens de bijeenkomst uw idee presenteren op de zeepkist, vermeld dit dan bij uw aanmelding.

Artikel delen:

Reageer