Greijdanus verovert het theater met Zeeslag

Zwolle – Leerlingen van Greijdanus Zwolle staan op 1, 2 en 3 juni 2010 op de planken in theater Odeon. Ze spelen Zeeslag, een spetterend toneelstuk over een onderwaterwereld, vervuiling, oorlog en een verboden liefde.

‘Koning Edelgraat van Koraalstad en koning Zeester van Noordwijk in Zee vechten om te overleven. Olievaten hebben de zee zo onleefbaar gemaakt dat er geen plaats is voor beide volken. Hoe kunnen de vorsten het beste kiezen als de belangen van hun geliefden haaks staan op die van henzelf? Het lijkt erop dat alleen een allesvernietigende zeeslag de vete kan doen oplossen’.

Nieuwsgierig geworden? U kunt erbij zijn. Kaarten (5 euro) voor de avondvullende voorstelling vol muziek, dans, zang en drama zijn te reserveren via gazwolle@greijdanus.nl of verkrijgbaar voor aanvang. De zaal gaat open om 19.00 uur, de voorstelling begint om 19.30 uur. Meer informatie: www.greijdanus.nl/zeeslag .

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Zou goed kunnen Drama. Deelname aan “Greijdanus verovert het theater met Zeeslag”, als is ie nu eerst druk bezig Rome te veroveren met een batiljon jongedames in de nek.


    Maak melding

Reageer