Souldiva Giovanca naar Zwolle

Zwolle – Wat te doen wanneer je de slaap ’s nachts maar niet kan vatten? Hoewel slapeloosheid meestal enkel vervelend is, leverde het Giovanca wel een prachtplaat op. Het album While I’m Awake, geschreven in de slapeloze uurtjes, laat een heerlijk zwoel soul en jazz geluid horen en werd dan ook met open armen ontvangen door recensenten. Op zondag 30 mei geeft de zangeres een concert in het Zwolse poppodium Hedon. Support is er van het hiphop duo Jaykid & Valentina met een afterparty van het swingende Soulclap. 

gio_11.jpg

On my way betekende haar grote doorbraak in 2008 en sindsdien is Giovanca niet meer weg te denken van radio en tv. De zangeres werd bij Edison, TMF en 3FM genomineerd voor beste vrouwelijke act en begin dit jaar mocht ze de zilveren harp in ontvangst nemen. Daarnaast ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum Subway Silence. Inmiddels is haar tweede album, While I’m Awake, uit. Nu.nl noemt het album “sexy slaapkamersoul”, een term dat het met pop, soul, jazz, motown en hip-hop doordrenkte Giovanca geluid perfect weet te omschrijven.


Soulclap

De Deejays van Soulclap nemen de afterparty voor hun rekening wat resulteert in een eclectische mix van Feel Good Soul, Future Funk Breaks, Rauwe Funk, Exotische Wereldmuziek, opzwepende (Nu) Jazz en vette Hiphop. Kortom, Funkiness alom & Groove vanuit de ziel!  

GIOVANCA

Support: JAYKID & VALENTINA / SOULCLAP
 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Zondag 30 mei
Open                          : 19:30 uur
Aanvang                     : 20:00 uur

Entree                         : € 12,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en indien niet uitverkocht op de avond van het concert aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer