Campagne GroenLinks passeert Zwolle

Zwolle – De Toekomst-Toer van GroenLinks was vrijdagmorgen op bezoek in Zwolle. De campagnebus van de groene partij was deze morgen te vinden op het Rodetorenplein. Kamerlid Ineke van Gent was een van de vertegenwoordigers van de landelijke GL in Zwolle.

093.jpg

Tijdens de bijeenkomst op het Rodetorenplein spraken Ineke van Gent (5 op de lijst) en Linda Voortman (10) de Zwollenaren toe. Verder waren met de campagnebus mee: Bruno Braakhuis (8) en Rik Grashoff (11). Tijdens het bezoek was er gelegenheid om met deze nieuwe kandidaten kennis te maken. Vrijdagmiddag tourt de bus verder door Overijssel naar Enschede en Deventer.

072.jpg

098.jpg

Eerlijke keuzes

GroenLinks voert met de slogan ‘Klaar voor de Toekomst’ campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni 2010. De partij kiest voor een verantwoorde combinatie van hervormen, herverdelen en bezuinigen in een turbulente tijd. "Want juist nu zijn echte eerlijke keuzes nodig voor een groen en sociaal Nederland. Het volledige verkiezingsprogramma is te vinden op standpunten.groenlinks.nl".

 

 

084.jpg

 

071.jpg

Artikel delen:

Reageer