Oranjefeest voor goed doel bij vv Berkum

Zwolle – Op 14 juni a.s. breekt de Oranjekoorts weer uit. De wedstrijd tegen Denemarken is de kick off voor onze Oranje jongens! Maar ook voor Kiwanis for Kids en vv Berkum, want zij organiseren gezamenlijk het evenement: Oranje voor het goede doel! "Om onze Oranje jongens aan te moedigen en om vooral een Zwols voetbal feestje te vieren bent u vanaf 12.30 uur van harte welkom in de kantine van vv Berkum."

oranjefeest.jpg

Henny Spijkerman, oud trainer van FC Zwolle en tegenwoordig werkzaam bij Ajax Capetown, zal tijdens de lunch de wedstrijd inleiden en na afloop analyseren. De wedstrijd wordt, onder het genot van hapjes en drankjes, bekeken op een groot scherm. Al 29 keer eerder kwamen Nederland en Denemarken tegen elkaar uit, met als resultaat; 11 x winst, 8 x verlies en 10 x een gelijkspel. Het belooft dus een zeer spannende wedstrijd te worden.

De opbrengst van deze middag komt ten goede aan de Kiwanis for Kids Foundation, vanuit deze foundation steunt men goede doelen die in relatie staan tot kinderen die het minder goed hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Trias Jeugdhulp, Ronald Mc Donald, De Twijn, Kids Zwolle en VG sport Zwolle.

Kom sportief genieten in oranjesfeer en steun daarmee het goede doel! Neem uw relaties, collega’s, vrienden of vriendinnen mee. De toegangskaarten kosten € 45,00 per stuk inclusief lunch, alle drankjes en diverse hapjes. De kaarten zijn te bestellen via info@bureaupre.nl of via 06-46312933

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer