Op de koffie bij het nieuwe college van Zwolle

Zwolle – Op de koffie bij het Zwolse college? Kennismaken met burgemeester en (nieuwe) wethouders? Zaken onder de aandacht brengen? Dat kan! Zaterdag 29 mei aanstaande van 11.15 tot 13.15 uur zijn alle Zwollenaren van harte uitgenodigd voor een koffieconcert op het bordes van het stadhuis, Grote Kerkplein 15.

koffieconcert.jpg

Het college schenkt bezoekers een kopje koffie of thee en luistert naar wat zij over de stad te vertellen hebben. Men kan op informele manier (hernieuwd) kennismaken met de Zwolse bestuurders en tegelijkertijd bij het college aangeven wat aandachtspunten voor de stad zijn, waar dingen anders moeten of vooral zo moeten blijven of waar men trots op is in Zwolle, kortom: wat de wensen zijn voor de stad. De bijeenkomst wordt muzikaal ondersteund door Salonkwartet Da Capo, bestaande uit twee violisten, een celliste en een pianiste.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ineens kreeg de PR-medewerker een geniale ingeving: “Laten we het college met enorm grote, roze kop en schotels op een slecht geschoten foto zetten, dat staat leuk…” :'(


    Maak melding

  2. Even bakkie doen …? Je bent na een dag nog niet klaar! Hahaha!
    Maar ik vind de foto wel grappig hoor, Wilbert!
    Er passen volgens mij wel twee kannen koffie in! Scheelt meteen weer pauzetijd: je hoeft maar één keer per dag naar het automaat te lopen voor je koffiepauze!


    Maak melding

Reageer