DJ contest tijdens Zwolse Halve Marathon

Zwolle – Zaterdag 12 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Zwolse Halve Marathon. De route loopt ook ditmaal voor het pand van het Zwolse poppodium Hedon en theater De Spiegel langs. Reden genoeg voor het poppodium om, in samenwerking met Odeon De Spiegel theaters, de ruim 7000 deelnemers en bijbehorend publiek te vermaken met een eigen race en wel een heuse DJ Marathon.

Tussen 19.00 en 22.00 uur krijgen aanstormende dj talenten de kans om hun betere draaiwerk te laten horen aan publiek en een deskundige jury. De jury zal deelnemers beoordelen op zaken als muziekkeuze, dansbaarheid, turntableskills en opbouw. Uiteindelijk wordt één winnaar gekozen en deze mag later in het volgende seizoen komen draaien op één van de gerenommeerde danceparties van Hedon.

Mee doen?

Draai jij platen op je zolderkamertje? Ben je op zoek naar een leuke locatie om ook eens aan iemand anders je skills te tonen? Of heb je al enige ervaring maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen om op een tof feest te mogen draaien? Dan is dit je kans!

Schrijf je voor zaterdag 5 juni in door een mailtje te sturen naar programmeur@hedon-zwolle.nl.

Vermeld in de mail je DJ naam, echte naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres. Een linkje naar zelfgedraaide sets die je op internet hebt staan (myspace, soundcloud, youtube etc.) wordt gewaardeerd. Bij teveel inschrijvingen wordt geloot.

DJ MARATHON

Locatie                        : Burgemeester Drijbersingel 7 (voor Poppodium Hedon), Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 12 juni

Open                           : 19:00 uur

Aanvang                     : 22:00 uur

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer