Fusion Of Dance succesvol verlopen

Zwolle – Het dansfestival Fusion Of Dance, dat zaterdag aan de Wijthmenerplas gehouden werd, is succesvol verlopen. Met name door de zomerse omstandigheden kwamen veel dans- en muziekliefhebbers naar de recreatieplas bij Zwolle. Er kwamen ongeveer 10.000 bezoekers op het dansfeest af.

fu_1.jpg

De weersomstandigheden voor Fusion Of Dance waren nagenoeg perfect: blauwe lucht, een aangenaam zonnetje en zo’n 21 graden celcius. De festivalbezoekers konden zich bij de vier podia goed vermaken. Op een tijdelijke ontruiming van een gedeelte van het festivalterrein door een gaslekmelding na zijn er tot nu bekend geen calamiteiten geweest op het dansfeest. De avond werd afgesloten met een groots vuurwerk.

 fu_10.jpg

fu_3.jpg

  fu_4.jpg

Via lees verder meer foto’s… 

fu_6.jpg

 fu_5.jpg

 fu_2.jpg

fu_14.jpg

fu_15.jpg

fu_9.jpg

 fu_8.jpg

fu_7.jpg 

fu_16.jpg 

fu_11.jpg 

fu_13.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

45 gedachten over “Fusion Of Dance succesvol verlopen”

  1. Mooi te lezen dat ze het leuk hebben gehad…Niet mijn muziek, ieder het zijne natuurlijk. Fijn te lezen dat alles zo goed is verlopen, en er zoveel bezoekers zijn geweest.:) De foto`s zijn weer top

  2. Complimenten aan de organisatie.
    Zowel de WC’s, Eetkraampjes, Drankkraampjes en de doorloop waren perfect geregeld!
    Zeker geleerd van het vorige jaar.

    Echt een top feest! op naar volgend jaar 😀

  3. Prachtig voor de liefhebbers zo,n dance festijn met hun muziek en natuurlijk prachtig weer erbij.Ook heel mooi te horen dat alles goed is verlopen .Men kan zich op zo,n feest lekker uitleven en de plas ernaast zorgt ook nog voor verkoeling .

  4. Geweldig dat het zo…ik lag weer met watjes in mijn oren in bed. Is er ook wel eens een openbaar feest voor wat ouderen? Nee h?.Jammer.

  5. Aan de foto’s te zien moet het een mooi evenement zijn geweest, en met uitzondering van een enkeling zal er op de afgelegen plek geen geluidsoverast zijn veroorzaakt, denk ik.

  6. Rond 12en was het een uurtje wel asociaal hard maar voor dat uurtje mag het best 😉
    Ik wou dat ik nog jong was 😀

  7. In Holtenbroek was de muziek ’s avond erg goed te horen, een beetje overlast is er dus wel geweest. Wel fijn dat het feest een succes is geweest!

  8. Ik ben er zelf ook geweest, het was zeker een geslaagd feest!!

    Alleen De prijzen zijn abnormaal.
    Betaal je eerst 34,00 voor een kaartje!! dan ben je binnen moet je muntjes hebben voor drinken 2,50 voor een biertje!!
    Dan wil je graag een hapje eten omdat je niet het terijn af mocht!
    klein bakje patat 3,75!! broodje swarma 7,50!!!
    en dan moet je ook nog een bandje halen voor de wc,,2,00 voor de hele dag! alsof het nog niet duur genoeg is,,
    Het was een mooi feest!!,, maar volgend jaar zit ik wel aan de overkant met een paar biertjes!!

    groetjes Dennis

  9. ja echt een goed feestje!

    Nu moet het eigelijk zo blijven. niet groter ik denk juist omdat het een “klein”feest is dat de sfeer zo goed is.

    eten was inderdaad erg duur. 2,50 voor een biertje vind ik overigens niet vreemd op een festival. een watertje was 1,5 munt dus 3,75. dat is dan wel weer prijzig. maar ja dat weet je van te voren.

    lekkere harde set van Roy el kei.

    kudos voor de organisatie. ook met de ontruiming is volgens mij goed om gesprongen alleen beetje jammer dat de brandweerauto niet uit het zand kwam.

  10. Ik reken graag terug in guldens. Eu 2,50 = Fl 5,50 voor een biertje. Eu 3,75 = Fl 8,25 voor een watertje. Hoezo crisis

  11. Ik vond het een top feestje.
    Erg netjes dat toen de ingang tijdelijk gesloten was door het brandgevaar flesjes/bekers water werden uitgedeeld wat erg prettig was aangezien het nogal heet werd in de rij.

    De muziek was heerlijk en in groot verschil met vorig jaar waren er ook meer en verschillende verkooppunten waardoor je snel aan je happie/drankje kwam. Wel jammer dat naast de prijsverhoging van de kaartjes (wat wel logisch is qua uitbreiding) de rest weer zo duur was. Maar het personeel was snel en aardig vooral de ehbo-ers :). Trouwens die fatboy-kussens lagen heerlijk, volgend jaar 100 extra erbij?

    Opmerkelijk wel dat bij een zero tolerance er zo openlijk en veel geblowd kon worden in het bosgebied terwijl op megabass er duidelijk veel op gecontroleerd werd.

    Al met al, Hoek van Holland zo kan het ook!

  12. Al met al, Hoek van Holland zo kan het ook!

    Moet wel zeggen in hoek van holland was het volgens mij een gratisfeest waar iedereen op en af kon lopen en dit was met tickets. En zo;n kaartje is best prijzig dus ja zonde om het voor je zelf en andere te vergallen. Dus iedereen kwam lekker met de juiste instelling gisteren! FEESTEN!!! Dus volgend jaar zeker weer. Echt top voor Zwolle nu in september nog!

  13. wat een waardeloos feest zeg. mijn hele familie heeft er wakker van gelegen.
    veels te veel herrie van mij mogen ze het gelijk afschaffen. maar daar zullen de linkse bezoekrers van deze site el niet mee eens zijn.

  14. @ witte ridder slaapt je hele familie overdag? Wees blij dat het geen nachtfeest was en denk dat er meer mensen plezier gehad hebben dan dat er mensen overlast hebben gehad…

  15. 4 September gaat het weer los daar , maar dan met de hardere soorten house :D:D.
    Dan ben ik zeker van de partij daar .

  16. maar daar zullen de linkse bezoekrers van deze site el niet mee eens zijn. ?:S

    wat een vreemde veronderstelling 😀

  17. Geweldig feest, organisatie bedankt en volgend jaar gewoon weer! Wat een gigantisch mooi feest…Trots op m’n eigen stadje dat ze zoiets organiseren op een toplocatie…

  18. Ja was zekers erg leuk

    alleen jammer dat t zo ontzettend duur was alles
    vooral t water de prijzen mogen best wel na beneden
    volgend jaar laat i gewoon wat brengen door mensen, gewoon over t hek gooien en klaar ben je , zag ik wel gebeuren rond etenstijd

  19. Wat een top feest, vorig jaar was zekers vet maar dit heeft het weer overtroffen.
    Complimenten richting de organisaties!
    Geen gezeur geen gezeik, gewoon hard los gegaan.

  20. Ik ben het deels met de witte ridder eens. een bak met herrie, je moet er maar van houden. wat ik zeer teleurstellend vind, is dat er “zoals gewoon is op dit soort feesten” weer drugs gerelateerde aanhoudingen zijn verricht.
    ik snap niet dat er mensen zijn die onder invloed van drugs wezenloos lopen te hossen op deze feesten.

  21. Ik denk dat er in het weekend meer aanhoudingen in de binnenstad drugsgerelateerd zijn dan op dit feest en er is veel meer agressie met dat achterlijke carnaval dan op deze feesten omdat één keer paar jaar die brave burgers denken dat ze in 4 dagen tijd alles mogen doen wat god verboden heeft.

  22. Het was een super verjaardagsfeestje ( zlefs 3 anderen gefeliciteerd die ook jarig waren) Organisatie was geweldig.Complimenten hiervoor.
    Jammer dat de foto’s de sfeer niet helemaal weergeven. Tshirts met tieten ( voetbal lol) heb ik niet gezien. Ik heb de hele avond niemand gezien die in het water ging. Het was en mooi plaatje zonsondergang en de lichtshow, maar er werd weing gezwommen. Sfeer was helemaal ok.

  23. totaal niks gehoord, alleen het vuurwerk later op de avond.

    S’middags stonden we op de kruising bij de ingang en zelfs daar heb ik totaal geen muziek gehoord, echt vreemd.

    Schoonouders (hanzeland) hebben s’avonds wel goed de muziek gehoord.

    Goed dat het geslaagd is:D

  24. Wat een topfeest!! 😀 Echt genoten daar.. vooral de ode aan Remco was top!! :oRespect:o

    En wat betreft de drugs gerelateerde aanhoudingen.. Probeer het maar eens op een Dancefeest! Wedden dat je daarna een topfeest hebt gehad zonder zere voeten of moeheid!

    Op naar 4 september, gaan we nog een stukje harder knallen!! 😀

    Fijn dat er eindelijk zoiets in Zwolle is!! 😛 8););)

  25. Vind al die positieve reacties enorm gaaf, positief voor Zwolle en een gigantische impuls voor de organisatie :D:D:D

    Zaterdag ook nog feest gehad Genemuiden? Bij de Sportclub?

    PS Een weetje, kwam gister toevallig langs “Heutink assurantiën” in Enschede. Zal toch niet dezelfde (neefje) zijn 😮

  26. Leukste feestje van 2010 gaat sowieso Sziget worden. 😀 Maar dit was zeker een van de leukere dingen in Zwolle!

  27. ik heb mij altijd onthouden van drugs en aanverwante vuiligheid. drugs brengt ons niets anders dan ellende en criminaliteit. kijk maar weer eens even naar jamaica, waar onschuldige burgers de dupe zijn van de drugs criminaliteit.

  28. Beste verdieping,
    Er zijn gigantisch véél meer verslaafden en doden door het gebruik van alcohol in Nederland en in de wereld dan enige andere drugs!!! Ook de gevolgen hier indirect uit zijn beduidend hoger. Denk aan gezinsproblemen, geldnood, agressie enz.
    Als alcohol in deze tijd zou zijn uitgevonden zou het op nummer 1 van verdovende middelen staan.
    Maar drink gerust nog een biertje tijdens caranval….

  29. weekbladen de Zwollenaar en Peperbus melden deze week niets over het succesvolle dansfeest Fusion of Dance. Alsof het er niet geweest is 😮

Reacties zijn gesloten.