Braderie Zwolle Zuid

Zwolle – Zaterdag was het een drukke dag in het winkelcentrum van Zwolle Zuid. Reden voor de gezellige drukte was een braderie.

braderie_1.jpg

Voor de jeugd waren er bijvoorbeeld springkussens en draaimolens. Verder waren er veel kraampjes en bandjes die optraden. Mede door het mooie weer was de braderie zeer geslaagd.

braderie_2.jpg

braderie_3.jpg
Foto’s: Martijn Kleingeerts

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Da’s tenminste een echte braderie (zo ziet het er in ieder geval uit). Niet zo sneu als hier altijd in Stadshagen. Elke winkel een kraampje en dan nog 5 extra en een suikerspintent.


  Maak melding

 2. Het is voor herhaling vatbaar en dat gaat men ook doen.
  Erg druk, maar daardoor niet minder gezellig.
  Ook hier was het een mix van eigen winkeliers en een aantal kramen van -buiten-.
  Daarnaast een aantal speelonderdelen voor de kinderen.

  Zuid heeft sfeer, dat is weer bewezen!

  Stadshagen is helemaal nieuw en daar heb ik niks mee.
  Ik heb elders in het land eerder in een dergelijk nieuwe wijk gewoond en het beviel mij maar niks.
  Als er een evenement in Stadshagen is gaan we er ook meestal wel heen, maar ik mis daar een stukje sfeer (oid).  Maak melding

 3. Oew, een braderie in Zuid, dat is lang geleden voor mij, ergens begin jaren ’90 op een kartbaan gescheurd op de parkeerplaats voor de Chinees en op een CD-i mogen gamen in een vrachtwagen op dezelfde p-plaats. Australian en Mokum t-shirts kopen bij de kraampjes..

  Vroegah.. 🙂


  Maak melding

 4. Zaterdag ging ik met de kinderen even snel wat boodschappen halen in WKC zuid. Wat een gezellige drukte! Dat snel even boodschappen halen kon ik wel vergeten. Er waren zoveel leuke kramen en zoveel voor de kinderen. Complimenten ook voor de balonnenmevrouw! Het was zo leuk om even in de rij staan en naar haar te kijken. Je hebt de kinderen erg blij gemaakt met de mooie balonnen! Deze braderie was echt goed georganiseerd en was heel gezellig.


  Maak melding

Reageer