Agressieveling aangehouden aan Voorstraat

Zwolle – In de Voorstraat is zondag 23 mei om 04.00 uur een 22-jarige man uit Zwolle aangehouden voor belediging.

In een horecagelegenheid was onenigheid ontstaan vanwege het betalen van een rekening. Nadat deze uiteindelijk was voldaan bleef de man buiten vervelend richting personeel van de zaak. Toen de politie ter plaatse kwam begon hij ook de agenten te beledigen. Toen hij maar vervelend en agressief bleef werd besloten hem aan te houden voor belediging. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. deze man was verbaal geweldadig, daarintegen was de ijtsmijter niet waarvoor hij is opgeleid. Rust en overzicht bewaren. De man werd op de grond geslagen met een bloedwond als resultaat. Daarna verteld de ijtsmijter aan de politie dat de man is gevallen waarop hij wederom kwaad word. De politie vind het dan (met de feiten die zij hebben) genoeg en slepen de man naar het busje. Tijdens de arrestatie zakt de man zijn broek af, waarna duidelijk is te zien dat de man zich schaamt. de politie negeert dit en sleept de man met broek op de knieen naar het busje.

  en zo is het gegaan, en niet anders!!!!!!!


  Maak melding

 2. h.p.br goed dat je een reactie geeft, zo blijkt maar weer eens dat het verhaal niet altijd is zoals door de politie word weer gegeven. Neem dan aan dat jij het gezien hebt en dat het gen via via verslag van jou is.


  Maak melding

 3. h.p.br, ik ben zeer blij met de reactie die je hier gegeven hebt. Ik ben de jongen die geslagen is door de portier. Ik moest de volgende ochtend toen ik wakker werd in de politiecel diep graven in mijn geheugen van wat er allemaal gebeurd was de betreffende zaterdagavond. Na jouw berichtje gelezen te hebben kan ik het me echter weer voor de geest halen. Ik was dronken en daardoor vervelend, maar die uitsmijter heeft mij dus gewoon mishandeld en bovendien een valse verklaring afgelegd aan de politie. Ik ga morgen naar het politiebureau om dit verhaal voor te leggen aan de politie. Ik heb namelijk een horecaverbod en 500 euro boete gekregen voor het beledigen van ambtenaar in functie, EN ik heb nog een uur of 6 in de cel gezeten, dat is toch belachelijk? 100 euro, ok, maar 500 en een horecaverbod? Gaat mij echt te ver.


  Maak melding

 4. Beste Daan,

  Na aanleiding van het afzakken van uw broek ben ik erg ontDAAN. Fysiek en mentaal niet meer in orde. Hoop met u hier nog eens een goed gesprek over te kunnen hebben. Ben al opzoek gegaan naar een touw.

  mvg,
  Dellaprignio


  Maak melding

 5. Ik heb al eens eerder meegemaakt dat wanneer de camerabeelden niet in het voordeel van de gerechtelijke macht zijn, deze ineens niet beschikbaar of ‘verdwenen’ zijn… Maar goed, toch maar eens proberen zou ik zeggen.


  Maak melding

 6. Ik vind ook dat die grootte mannen aan de deur maar eens op een communicatie cursus moeten!

  Door het gebruik van al die anabolen kunnen ze waarschijnlijk niet meer communiceren. Dit is toch het belangrijkste om iemand te kunnen bedaren.

  Ik spreek uit ervaring, want een kennis van mij is er ook al eens uit gezet. Hij was totaal niet agressief. Hij wilde alleen maar weten waarom hij eruit werd gezet en werd vervolgens genegeerd en daarna afgevoerd in een politiebusje. Gelukkig werd hij niet geslagen, maar dit geeft wel weer het teken van niet kunnen communiceren.

  Ook vind ik dat getuigen van bepaalde voorvallen zich gewoon moeten melden, want dit kan gewoon niet!

  Natuurlijk zijn er altijd wel personen die echt vervelend zijn, maar dat geeft je nog niet een vrijbrief om iemand te slaan………………………

  Misschien moeten we dit eens voorleggen bij de gemeente?


  Maak melding

 7. @ Losse handjes:

  Ik heb je nick goed gelezen. Daarom deze vraag:

  @ 9:12. Jij vindt van je zelf dat je “losse handjes” hebt? Alleen onder invloed of ook nuchter en zonder maten?  Maak melding

 8. Ach losse handjes….eigenlijk vroeg ik me alleen af waarom je jezelf “losse handjes” noemt. Beetje bizar eigenlijk. Maar jij vindt dat blijkbaar niet. Ok.


  Maak melding

 9. @ LH: Heb je post inmiddels gelezen.

  Wat bedoel je hiermee en heb je een voorbeeld?

  Ook vind ik dat getuigen van bepaalde voorvallen zich gewoon moeten melden, want dit kan gewoon niet!

  Natuurlijk zijn er altijd wel personen die echt vervelend zijn, maar dat geeft je nog niet een vrijbrief om iemand te slaan………………………

  Ook niet terugslaan na vervelend aantikken bijvoorbeeld?
  De vervelende vaak beschonken en doorgesnoven/anderszinds gedrogeerde bezoeker mag wel slaan en vervelend doen wat ie wil?

  * Het meest gevaarlijk is natuurlijk nog als dat spul anderen aansteken in hun “onrechtbaardige behandeling”.
  Zoiets: “Help me want die uitstmijterT is een vuile hufter!!!”
  =
  Portiers kunnen niet zomaar aan de deur staan. Ze zullen zich minstens een beetje moeten kunnen inleven. Kun jij je in een portier inleven?


  Maak melding

Reageer