Audities Vuurvogel

Zwolle – Op zaterdag 19 juni 2010 organiseert de Vuurvogel audities voor het seizoen. Jonge gevorderde musici tussen de 6 en de 22 jaar die met leeftijdgenoten orkestervaring willen opdoen in een symfonisch orkest kunnen zich aanmelden. De Vuurvogel kent drie afdelingen die niveau- en leeftijdgebonden zijn. Hoewel de orkesten goed bezet zijn, is er altijd plaats voor nieuwe leden.

audities20vuurvogel20201020e-flyer.jpg

Het grooste orkest, Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel, telt momenteel 75 musici in de leeftijd van 13 tot 22 jaar. Een van de hoogtepunten was dit jaar de opening van het Bevrijdingsfestival Overijssel op het hoofdpodium met de musicalsterren Noortje ‘Mary Poppins’ Herlaar en William ‘Bert’ Spaaij. Een hoogtepunt van volgend seizoen wordt ongetwijfeld de buitenlandse tournee in juli 2011

Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel is in Zwolle nog te beluisteren tijdens het gratis "Picknickconcert" in het Ter Pelkwijkpark op zondagmiddag 27 juni. De Jonge Vuurvogel (8 tot 13 jaar) is op zondag 30 mei om 13.00 uur te beluisteren in de muziektent in Park Eekhout tijdens Parkpret.

Artikel delen:

Reageer