Luidruchtige man aangehouden voor beledigingen

Zwolle – Op zondagavond 23 mei is op de Luttekeweg een 65-jarige Zwollenaar aangehouden wegens het beledigen van een politiemedewerker.

De politie kreeg de melding dat er geluidsoverlast was aan de Luttekeweg. Toen ze op de locatie arriveerden troffen zijn een groep mensen aan die tegen elkaar aan het schreeuwen waren. Ook werd er over en weer geduwd. De 65-jarige man begon vervolgens tegen de politiemedewerkers te schreeuwen en te schelden. Ondanks waarschuwingen bleef de man beledigingen uitten. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Goh, hebben we in Zwolle behalve de Luttekestraat (stad) ook de Luttekeweg (Middelweg)… Je leert wat op Weblog Zwolle 🙂


    Maak melding

  2. Moet kunnen Derk; Zwolle is er voor iedereen. Met die mannetjes is in het algemeen prima te praten. Vorige week tijdens de lunchwandel maakten nog wat oudere kereltjes verbaal ruzie om een plekkie op de “hang-ouderen-bank” toen ik groetend langsliep. Groetten ze ook bijna allemaal terug.


    Maak melding

  3. Idd Derk….ze hebben alle tijd, zijn ff bij de vrouw weg, in een heerlijk zonnetje toch nog ff zeuren over wie waar mocht zitten. Vraag me af of dat alleen in Steenwijk gebeurd of ook in ons mooie Zwolle? Als die hangbank-ouderen ruzie hebben, hoop en verwacht ik wel dat onze super skerpe fotografen dat vastleggen 😀


    Maak melding

Reageer