Het weer: wisselend bewolkt

Zwolle – Dinsdag wordt er met een zwakke tot matige noordenwind koele lucht het land binnen geblazen. Het weerbeeld is verder wisselend bewolkt en droog. De temperatuur komt overdag uit op 14 graden in noorden en 18 graden in het zuiden. In de nacht van dinsdag op woensdag neemt de bewolking in het zuiden van het land toe en is er kans op wat regen. In het midden en noorden zijn er brede opklaringen en is het vrij koud. In het noorden koelt het in de nacht af tot gemiddeld 3 graden, waarbij er kans is op vorst aan de grond. Het zuiden wordt niet kouder dan 9 graden.

24-05-2010_weerfoto__vechtstraat_.jpg
Vechtstraat

Woensdag begint droog en in het noorden zonnig. In het midden en zuiden is er veel bewolking en vanuit het zuiden gaat het regenen. In het noorden en noordwesten zijn er opklaringen en blijft het lang droog. De temperatuur komt uit op een gemiddelde 16 graden en de wind is zwak tot matig uit noord- tot noordwestelijke richting. Donderdag verloopt in een groot deel van het land zonnig. In de ochtend heeft het zuidoosten nog last van bewolking en kan er wat lichte regen vallen. Elders is het droog en schijnt de zon. In de middag krijgt het oosten wel te maken met toenemende bewolking. Er staat een matige noord- tot noordwestenwind en het is met slechts 13 à 14 graden wel fris.

Vrijdag en de dagen erna neemt de bewolking en de kans op een regenbui toe. De temperatuur loopt weer op naar 15 à 16 graden, maar de onzekerheid in de verwachting is groot.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. @Dick ; we mogen niet klagen (van wie eigenlijk niet?). ’t zonnetje schijnt, vogeltjes fluiten, veel genieters zijn appropiate gedressd8)8)
  ook daar wordt je weer vrolijk van.


  Maak melding

 2. Haha Drama, dacht dat het mijn eigen typo was. Zou heel goed kunnen 😮 Vond mezelf dus een kneus, maar niet heus: optijd verbeterd.

  Wat héél ontroerend mooi bericht:

  we mogen niet klagen (van wie eigenlijk niet?). ****Gewoon ff niet omdat het al zo allemachtig veel gebeurd.

  ’t zonnetje schijnt, vogeltjes fluiten, veel genieters zijn appropiate gedressd ****Is Harry al onderweg om de appropiate gedresste DAMES vast te leggen?

  ook daar wordt je weer vrolijk van. **** DAT KAN IK ME VOORSTELLEN! Hier ongeveer hetzelfde al is de gluurheidsgraad NUL

  >:(>:(>:(


  Maak melding

Reageer