Zwolse collegeleden de lucht in

Zwolle – Drie nieuwe leden van het College van B&W van de gemeente Zwolle (Cees Berkhout, Flip van As en Nelleke Vedelaar) gaan Zwolle en de regio donderdagavond 17 juni verkennen vanuit de lucht. Het trio doet dat vanuit een bakje onder een ballon tijdens het Countus Ballonspektakel, dat van woensdag 16 t/m vrijdag 18 juni gehouden wordt in Park de Wezenlanden in Zwolle. De overige leden van het college nemen donderdagavond 17 juni deel aan de netwerkbijeenkomst in de VIP-tent op het festivalterrein.

glow_4.jpg

Het Countus Ballonspektakel 2010 belooft veel goeds. Als de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien kiezen woensdag-, donderdag- en vrijdagavond ruim dertig kleurige ballonnen rond de klok van kwart over acht het luchtruim. De organisatie is erin geslaagd meer én mooiere special shapes naar het ballonnenfeest te halen dan voorgaande jaren. De special shapes vertrekken ’s avonds rond de klok van negen uur. Op vrijdagavond zijn de bakjes onder de ballonnen bijna allemaal gevuld. Op woensdag- en donderdagavond zijn er nog mogelijkheden om online ballonvaarten te boeken via www.countusballonspektakel.nl.

Het Countus Ballonspektakel wordt vrijdagavond om 23.00 uur afgesloten met het feeërieke nightglowen in combinatie met een lasershow. Alle dagen zijn er op het festivalterrein springkussens voor de kinderen.Omdat zaterdag 19 juni de nationale veteranendag in Park de Wezenlanden wordt gehouden is het ballonnenfeest dit jaar geen vier maar drie avonden in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Als tegenprestatie leveren Cees Berkhout, Flip van As & Nelleke Vedelaar een zelfgeschoten plaat van mooi-Zwolle aan het onvolprezen WeblogZwolle?


    Maak melding

  2. @dick….dit keer geen BBB.

    Is er (speciaal voor deze nieuwe leden) ook een ballon in de vorm van Mars, Snickers op drop beschikbaar ?

    Ik doel hiermee eigenlijk op een snoepreisje !


    Maak melding

Reageer