Infodag Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zwolle – Voor veel (startende) ondernemers is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niet de eerste prioriteit. Om startende en gestarte ondernemers bewust te maken van de voordelen en noodzaak ervan, organiseert het Deltion College woensdag 26 mei in samenwerking met Hulskamp Audiovisueel de ondernemersdag: ‘Maatschappelijk verantwoord Ondernemen’.

De ondernemersdag start om 14.00 uur met een seminar over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), verzorgd door Jan Meijers en Andre van Dijk van Hulskamp Audio Visueel. Hulskamp Audiovisueel ontwikkelt en levert diensten op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie en heeft MVO hoog op de agenda staan. Na het praktijkgerichte seminar is het tijd om te netwerken. Dit wordt gedaan aan de hand van een informele ondernemersnetwerkborrel bij Grand Café Amadeus, één van de horecaleerbedrijven van het Deltion College.

De ondernemersdagen worden iedere tweede woensdag van de maand georganiseerd en zijn gratis voor startende en gestarte (studenten en medewerkers) van het Deltion College en kosten 50 euro p.p. voor extern geïnteresseerden. De ondernemersdag ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ vindt plaats op woensdag 26 mei van 14.00 tot 17.30 uur bij het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via ondernemerschap@deltion.nl.

Artikel delen:

Reageer