RTV ZOO sleept licentie lokale omroep binnen

Zwolle – Na een lange periode van stilte rondom het verlenen van de licentie voor een lokale omroep in Zwolle, kwam vandaag de kogel door de kerk. Nadat de gemeenteraad van Zwolle in de strijd tussen RTV 038 en RTV ZOO unaniem voor RTV ZOO had gekozen, heeft er nog een hoorzitting bij het Commissariaat van de Media (CvdM) plaatsgevonden, waarin beide partijen zijn gehoord.

Zowel RTV ZOO, als ook RTV 038 zijn hierin door het commissariaat stevig aan de tand gevoeld. Vandaag heeft het CvdM echter besloten de licentie aan RTV ZOO te verlenen. RTV ZOO deelt mee, hiermee bijzonder content te zijn en geeft aan dat zij zullen proberen, zo snel als mogelijk met goede programma’s in de ether te verschijnen. Zwolle heeft weer een lokale omroep!

Artikel delen:
Reacties 10
 1. na al dat gelieg van RTV 038 moest de licentie toch ook wel naar ZOO gaan, of niet dan. wanneer gaat de radio beginnen dan?


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd Simone en de rest natuurlijk. Maar hoe allemachtig lang heeft het nu al wel niet geduurt en hoe lang gaat het nog duren?


  Maak melding

 3. Ze gaan nu kijken hoe de vakanties van de vrijwilligers zijn. Ze proberen uiterlijk eind van deze zomer in de “lucht”te zijn. Dat is wat ik las op het www


  Maak melding

 4. VAN HARTE… de licentie bij de juiste partij en nu met een frisse neus een hele goede start maken. Hoop dat ze kwaliteit neer gaan zetten, zich houden aan de regels en de vrijwilligers weten te behandelen als vrienden. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt… nu de luisteraars weer trekken en dat zal niet gemakkelijk voor ze worden.


  Maak melding

Reageer