Vernieuwde bibliotheek Aa-landen opent deuren

Zwolle – Dinsdag 25 mei opende de bibliotheek in de Aa-landen haar deuren na een intensieve verbouwing tot ideale bibliotheek. Een ingrijpende facelift waar de bibliotheek een tijdje voor dicht moest. Van 29 april tot 25 mei was het filiaal in de Aalanden gesloten. Vanaf 25 mei was iedereen weer van harte welkom in een prachtige ‘nieuwe winkel van inspiratie en informatie’. Nog ruim op tijd voor iedereen om boeken, muziek en films voor de vakantie in te slaan. Op zaterdag 19 juni zal er voor de klanten in de Aalanden een feestje worden gehouden.

img_6014.jpg
Blik op het nieuwe interieur van de bibliotheek

Tevens werd op deze dag het nieuwe informatiepunt voor ouderen in de bibliotheek in gebruik genomen. Tegelijkertijd presenteerden de Geschiedeniswerkgroep en de websitegroep Ouderen Aa-landen zich tijdens de Buurtinloop Senioren Aa-landen, die elke dinsdag van 14.00 uur tot 16.00 uur hun plek in Multi Functioneel Centrum de Bolder hebben.

img_6028.jpg

img_6016.jpg
Informatiepunt Ouderen-Aalanden.nl

img_6013.jpg

 

 img_6047.jpg
Presentatie Geschiedeniswerkgroep

Bij de Buurtinloop Senioren Aa-landen was een dia- presentatie van de Geschiedeniswerkgroep te zien over de geschiedenis van de Aa-landen. Het is de bedoeling dit in boekvorm uit te brengen en men kon daar ter plekke voor intekenen. Er was veel belangstelling voor de diaserie.

img_6045.jpg
Presentatie Websitegroep

Ook presenteerde de Websitegroep Ouderen Aa-landen zich met o.a. een expositie van foto’s van Ank Pot die een eigen fotorubriek heeft op de site.

img_6023.jpg

img_6059.jpg

 

Artikel delen:

Reageer