Presentatie eerste Zwols UITmagazine

Zwolle – Dinsdagavond werd de eerste editie van het Zwols UITmagazine gepresenteerd. Het nieuwe magazine zal huis aan huis verspreid gaan worden in Zwolle. Ook in de VVV winkel zal het magazine verkrijgbaar zijn. Het eerste UITmagazine werd overhandigd aan wethouder Cees Berkhout.

uit_1.jpg

Het UITmagazine is dé culturele uitgaansagenda voor Zwolle met interviews met bekende artiesten en de nieuwste voorstellingen op cultureel gebied! Maandelijks brengt het Zwols Uitburo de UITwijzer uit, de cultuuragenda met de beste uitgaanstips van Zwolle. Op een handzaam en herkenbaar formaat vindt de lezer agendapunten, interviews, filmtips en uitgaansfoto’s. De UITwijzer is al jarenlang een graag gelezen agenda in de Zwolse horeca.

uit_3.jpg

uit_2.jpg

UITladder op Rondje Swolle

Om de twee weken verschijnt op de horecapagina in de Swollenaer de UITladder. Een agenda met daarin de meest actuele uitgaanstips. Samen met de UITwijzer en het UITmagazzine een uiterst waardevolle combinatie voor het vrijetijdsleven in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Bedankt Admin. Zie echter de genoemde column niet online 🙁

  @ Plantje, vergeet je geen kaarten te bestellen?

  Rowwen Heze
  Popmuziek Nederlandstalig tip De Limburgse formatie Rowwen H?ze is dit jaar vijfentwintig jaar actief binnen de Nederlandse muziekwereld. De band gaat dit groots vieren met nieuw??
  Te zien in IJsselhallen-Zwolle, Zwolle op 01-10-2010


  Maak melding

 2. Dag,
  Sorry, ik spreak geen netherlands!!

  Congratulations, i am very curious about UitMagazine…unfortunately i am still in Lisbon, but will be in Zwolle as soon as i can. Again and Again. And if you need a nice, cute, smart and professional young brazillian jornalist/photographer, i would love to work with you!!!

  Met vriendelijke groet
  Rodrigo Nunes


  Maak melding

 3. No problem, Rodrigo. Jou can work, live, smile, take a sunbath an buy a cheap house in beautifull Zwolle. When do we meet at “Strandhuis” to walk trough the possibility’s. Owwww you like Heineken?


  Maak melding

 4. Haha, nou dan ga ik toch maar weer eens digitaal kijken hoe ze er ook al weer uitzag. Hoe zou ’t eigenlijk met de zanglerares van Plantje zijn? Zou hij er nog veel opgestoken hebben?


  Maak melding

Reageer