Ondertekening contract met nieuwe WMO vervoerder

Zwolle – Woensdag ondertekenden de gemeente Zwolle en BIOS-groep, waar ZCN totaalvervoer een onderdeel van is, het contract voor het WMO vervoer. BIOS-groep is met ingang van 1 juli a.s. de nieuwe WMO vervoerder in de gemeente Zwolle. Dit bedrijf had in de aanbesteding de beste aanbieding gedaan.

wmo.jpg

De vervoerder moet er voor zorgen dat de minder validen kunnen deelnemen aan het maatschappelijk verkeer en het dagelijks leven. BIOS-groep krijgt zowel het contract voor het collectieve WMO – vervoer als het WMO – vervoer op maat. In het collectieve vervoer reizen mensen die nog redelijk zelfstandig zijn en nog met anderen kunnen reizen. Het vervoer op maat is voor die mensen die meer zorg en begeleiding nodig hebben.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Mooi, ken… nee ik schrijf lekker niet over iemand die ik ken. Hoe is het eigenlijk met de Zwolse taxicentrale die dit dus niet krijgt? Kost toch geen banen? Kun jij er wat over zeggen Diana? Of kan Stan A. d’r anders ff in komen?


  Maak melding

 2. Dick volgens mij heeft het enige tijd geleden al in de krant gestaan dat er bij de taxicentrale Zwolle dan een boel mensen hun baan verliezen.Toen is er nog gezegd dat ze het niet binnen hun eigen gemeente houden nu halen ze er eentje van ver buiten Zwolle


  Maak melding

 3. Dus veel baanverlies, maar dan moeten we maar aannemen dat het redelijk goed is opgelost. Goed sociaal statuut oid. Ok.

  Weet de beweegreden van de gemeente niet. Kan me wel zo voorstellen dat prijs en kwaliteit doorslaggevend zijn. Het zou natuurlijk wel heel sneu zijn als daardoor mensen op straat kwamen te staan die daardoor te weinig te besteden zouden hebben.


  Maak melding

 4. Ik geloof dat de BIOS 75% van het personeel een aanbieding moesten doen om mee te gaan, zeg maar.

  Daar hebben ze natuurlijk ook gekwalificeerd personeel met kennis van zaken nodig.


  Maak melding

Reageer