Kunstenfestival Zwart zoekt enthousiastelingen

Zwolle – Vanaf 18 juni gaat Festival Zwart van start.  Festival Zwart is een eigenzinnig kunstenfestival in de binnenstad van Zwolle, waarvan de derde editie plaatsvindt van vrijdag 18 t/m zondag 27 juni. Dit jaar voor het eerst een 10-daags festival, met Jan Fabre als internationale hoofdgast. Het finaleweekend van Festival Zwart vormt de kern van het festival: Van vrijdag 25 t/m zondag 27 juni wordt het Grote Kerkplein omgetoverd tot festivalhart.

Om dit festival succesvol te laten worden, is de organisatienog hard op zoek naar vrijwilligers. Zwart zoekt vrijwilligers in alle soorten en maten, bijvoorbeeld als logistieke medewerker of publieksbegeleider. Voor diegenen die wel willen helpen, maar liever niet met alleen maar onbekenden: geen nood, opgeven kan samen met vrienden, familie en/of kennissen zodat de indeling hierop aangepast kan worden. De data voor vrijwilligersdiensten liggen voor publieksbegeleiders tussen 24 t/m 27 juni en voor logistieke medewerkers tussen 21 t/m 28 juni.

Lijkt het je leuk om één of een paar van deze dagen mee te helpen met Festival Zwart? Geef je dan zo snel mogelijk op door een mail te sturen naar: elise@niekvandersprong.nl.

Voor meer informatie over Festival Zwart, vacatures of kaartverkoop, zie www.festivalzwart.nl

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Welk gebouw aan de Veerallee wordt dit jaar het toonbeeld van ‘beeldende kunst’?:'( of worden er weer auto’s met hamers bewerkt?  Maak melding

 2. Leuk! Dat het maar weer een groot feest mag worden
  :D:D met hopelijk mooi weer en nog meer mensen dan vorig jaar.

  Gemeente Zwolle; bedankt voor de Eur 130.400,= subsidie 🙂
  Zwart zet Zwolle op de kaart!!!


  Maak melding

Reageer