Speeltuin Park de Wezenlanden bijna klaar

Zwolle – In Park de Wezenlanden wordt gebouwd aan de grote speelvoorziening. Er komen twee klimtorens, een klauterbos tussen de bomen, een grote schommel en een grote kabelbaan. Naar verwachting is de speelvoorziening over twee weken klaar.

De speelvoorziening komt aan de oostzijde van park, nabij de dierenweide en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De speeltuin is een stedelijke voorziening waar kinderen het hele jaar door kunnen spelen. Bezoekers van het park of de dierenweide hebben er met de komst van de speeltuin een attractie bij.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Vanavond? Strak aan het mooiste park van Zwollywood. Op loopafstand naar onze historische binnenstad met z’n vele terrasjes op mooie ruime pleinen. Waarvan het mooiste (tegenover Elles Hetebrij) in aanbouw is! Je stiefelt zo door naar De Landtong aan het Rode Torenplein.
  Onze Stadsgrachten….languit in ’t gras met biertje kan aan de gracht maar op een geweldig terras met een heerlijke Grolsch kan ook aan de gracht.

  Ook het pitoreske winkeltje van Drama123 is op loopafstand van park De Weezenlanden. Net als De Nooterhof. En het ziekenhuis (voor zo lang het duurt).

  Tevens stiefel je zo Assendorp in. Richting Eureka en de gerenoveerde “Tentmuziek feesttent”. Aan te bevelen etablissementen:
  – Kaya
  – De Singel
  – Snackbar v/d Kolk met hun unieke eigengemaakte producten

  Mis je nog wat?  Maak melding

 2. Onze Stadsgrachten….languit in ’t gras met biertje kan aan de gracht

  Nee dus, dat kost je een boete weet ik uit ervaring 🙁


  Maak melding

Reageer