Cliniclown Toernooi CSV’28

Zwolle – 12 juni is het weer zo ver! Na het overweldigende succes van 2009, waar op 1 dag € 7.887,75 werd binnengebracht voor de Cliniclowns, organiseert het 6e elftal van CSV’28 het “1e Cliniclown Toernooi” op sportpark “De verbinding” te Stadshagen, Zwolle. 

Alles zal op 12 juni in het teken staan van de Cliniclowns, het goede doel waar het 6e voor op het veld staat iedere week. We gaan “Aan de slag voor een lach”. Het toernooi heeft dan ook tot doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit bijzonder goede doel! Om 11.00 uur zal de dag worden geopend door Peter Vader, beter bekend als de “Cliniclownman van Zwolle en omstreken”. Om ongeveer 16.30 zullen de finales worden gespeeld, waarna een selectie van de aan het toernooi deelnemende teams het mag opnemen tegen het Allstarteam, wat speciaal voor deze dag is samengesteld. Onder andere Art Langeler, Marco Roelofsen, Kees Kist en Ignacio Tuhuteru hebben inmiddels hun medewerking toegezegd. Daarnaast zullen een aantal profs van onder andere het huidige FCZwolle acte de presence geven,  en een aantal prominenten van CSV’28.De wedstrijd zal geleid worden door niemand minder dan Eric Braamhaar.


Door het toernooi lijkt de dag vooral om voetbal te draaien, maar dat klopt niet helemaal. Zo wordt er een Zumba-clinic gegeven door Willem Letwory, waar iedereen aan mee kan doen tegen een geringe vergoeding. Zo denken de Papa’s ook een beetje aan de Mama’s. Voor de kinderen zijn er spelletjes en springkussens mogen natuurlijk al helemaal niet ontbreken. Daarnaast organiseert het 6e een grote loterij, met fantastische uiteenlopende prijzen. 

De deelnemende teams aan het toernooi, onder andere uit Veenendaal, Groningen, Harderwijk, Zwolle, Groningen, Nijmegen en Apeldoorn hoeven geen inschrijfgeld te betalen. In plaats daarvan heeft elk deelnemend team een collectebus toegestuurd gekregen, die zo vol mogelijk op 12 juni bij de organisatie dient te worden ingeleverd. Zelfs voor de bestgevulde bus is een prijs. 

Naast de diverse sponsorgelden, de loterijopbrengst en de opbrengst uit de collectebussen gaat ook van elke versnapering die op 12 juni op het sportpark wordt genuttigd een percentage naar de Cliniclowns.  Ook is het mogelijk een sms te sturen naar 3010. SMS “DONATE CC”, en van elk bericht (€ 1,50) gaat € 1,00 naar de Cliniclowns. Wij hopen op een zeer geslaagde dag, een mooi toernooi, en een goede opbrengst. Wij gaan “Aan de slag voor een lach”. Doet u mee? Het 6e elftal van CSV’28

Voor meer informatie: www.cliniclownsteam.nl

Mocht u ons financieel willen steunen dan kan dat op de volgende manier:Stort uw donatie op bankrek.nr. 52.64.27.329 t.n.v. T. Zwarts, o.v.v. Cliniclowtoernooi 2010Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ga ik zekers steunen. Die jongen van ons heeft een jaar lang in Griningen gelegen en hun hebben hem vaak even opgefleurd ondanks dat papa het haasje was


    Maak melding

Reageer