‘Sexy politicus’ in debat met Zwolse studenten

Zwolle – Woensdagmiddag ging CDA Tweede Kamerlid Sabine Uitslag in de debat over de toekomst van de zorg met studenten verpleegkunde van het Deltion College in Zwolle. Uitslag, onlangs uitverkozen tot de meest sexy politicus van 2010, wilde ideeën horen van de leerlingen over de zorg. En zij wilde ook weten op welke manier de studenten hun geluid zullen laten horen in de instellingen waar zij werkzaam zijn. De studenten deden actief mee aan het debat.

26-05-2010_kamerlid_sabine_uitslag_bij_deltion_3.jpg

Uitslag zet zich in voor verpleegkundig leiderschap: " Er zit ongekende kracht in deze groep verpleegkundigen die de knelpunten in de zorg iedere dag ervaren op de werkvloer. Ik geloof in hun leiderschap." Bovendien gaat kwaliteit in de zorg volgens Uitslag gepaard met kwalitatief goede opleidingen. "Zwolle en omstreken mag trots zijn op een school als het Deltion waar vakmanschap boven aan het lijstje staat. Het CDA is de partij die niet snijdt in de basisbeurs. Wij zeggen ‘handen af van de studiefinanciering!’. Andere partijen stellen een leenstelsel voor dat de afgestuurde jongeren met een enorme studieschuld opzadelt. Dit kan niet" , vindt CDA Kamerlid Sabine Uitslag, "studeren moet voor iedereen toegankelijk zijn.”

 26-05-2010_kamerlid_sabine_uitslag_bij_deltion_4.jpg

26-05-2010_kamerlid_sabine_uitslag_bij_deltion_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Hans in welke tijd leef jij? Dat je groen wilt zien snap ik ,zij heeft ook meestal groen aan. Maar tegenwoordig zijn digiborden helemaal in. Weet niet of dit er ook een is maar op de school van onze kleine gaat alles al digitaal.


  Maak melding

 2. Helaas gaat het natuurlijk om de inhoud, en niet om het uiterlijk. Zo’n ‘titel’ kan bijna alleen maar tegenwerken. Overigens zit ze wel eens aan tafel bij EDNED op RTV Oost. Als je dan soms hoort wat haar inhoud is, dan krijg je er inderdaad ‘uitslag’ van.


  Maak melding

 3. @jaspert

  Respect dat je het aandurft om naar tv twente te kijken.
  tv oost bezorgt me al uitslag zonder ernaar te kijken tijdens het zappen.

  leuke politica trouwens:P


  Maak melding

 4. Bericht door Plantje, op 26 mei 2010 om 22:04
  Even op Google zoeken Derk. Ik kan hier geen link plaatsen omdat er een spatie in zit en de tags herkennen schijnbaar geen

  % 20 (aan elkaar)


  Maak melding

 5. Aan de lege rijen stoelen te zien was er op een grotere opkomst gerekend….

  Trouwens…. op foto 3 zien die achterste rijen er wel heel oud uit…… gevalletje ‘eeuwige student’?

  En ‘handen af van de stufi’? Volgens mij is een partij als het CDA juist voor afschaffing van de stufi/snijden in de stufi, kijk maar naar het stem gedrag van de kamerleden afgelopen jaren. Kortom: het is weer verkiezingstijd…. zucht:'(


  Maak melding

 6. Haha! Ik zie nu dat mijn tekst ook een beetje raar is… Ik zei :”De tags herkkenen geen % 20″ Maar dan zonder de spatie ertussen. En toen is het dus wel een spatie geworden, maar in het web adres niet.

  Maar is niet erg. We weten nu wie het is!


  Maak melding

Reageer