Het weer: bewolkt

Zwolle – Donderdag is er maar weinig ruimte voor de zon. Het is overwegend bewolkt. Slechts sporadisch komt de zon door de bewolking heen. Overdag neemt de kans op een bui toe. De temperatuur stijgt naar 13 graden aan zee tot 16 graden in het binnenland. Hard waait het niet: de wind is zwak en waait uit een meest noordelijke richting.

weerfoto_27_mei.jpeg.jpg
Zicht op de Oosterkerk

Vrijdag is het zwaar bewolkt met in de middag toenemende kans op buien. De wind is meest westelijk en trekt in de middag even aan naar matig tot vrij krachtig. Het wordt 16-18 graden. In de avond zijn er brede opklaringen. Zaterdag begint de dag droog en wisselend bewolkt. In de middag neemt de bewolking vanuit het westen toe. Aan het einde van de middag volgt er vanuit het westen regen. De maxima komen uit rond 18 graden. Er staat een zwakke tot hooguit matige zuidenwind.

Zondag wordt het een bewolkte en erg natte dag. In de middag wakkert de wind flink aan naar matig tot vrij krachtig boven land. Aan zee wordt de wind krachtig uit het noordwesten. Na het weekend blijft het wisselvallig.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer