Met honkbalknuppel geslagen

Zwolle – Een 44-jarige Zwollenaar is woensdagavond 26 mei rond 21.00 uur aangehouden voor mishandeling. De politie kreeg de melding dat er ruzie was geweest in een woning aan de Minervalaan waarbij de verdachte een 43-jarige man met een honkbalknuppel had geslagen en had bedreigd met een mes. Omdat bekend was dat de twee de woning hadden verlaten ging de politie op zoek naar de verdachte die bekend staat als veelpleger.

Na een zoekactie werd hij aangetroffen in een woning aan de Buitengasthuisstraat. Daar kon hij worden aangehouden. Hij bleek twee messen op zak te hebben. Bij de woning aan de Minervalaan werd het slachtoffer aangetroffen. Hij had diverse verwondingen en deed aangifte. Hij gaf aan een meningsverschil over geld te hebben gekregen met de verdachte waarna de verdachte hem begon te mishandelen. Uiteindelijk kon hij wegvluchten waarna ook de verdachte de woning had verlaten. Een getuige die ook in de woning was had de politie gebeld. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Mag hopen dat deze veelpleger na voorgeleiding bij de com. rechter verlenging krijgt tot zijn zaak behandeld gaat worden. Of zou er nog een voorwaardelijke celstraf openstaan?


    Maak melding

Reageer