Eerste Bedrijfssportdag op De Pelikaan

Zwolle – Vrijdag 28 mei a.s. zal voor de eerste keer op sportpark De Pelikaan een bedrijfssporttoernooi worden georganiseerd door de samenwerkende sportverenigingen i.s.m. TwinsAllround.

Maar liefst 9 bedrijven en instanties hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging en een team gevormd. Zij zullen het met en tegen elkaar op gaan nemen in 4 verschillende sporten te weten: beachsoccer, hockey, korfbal en beachvolleybal. Na afloop van het toernooi vindt er onder het genot van een hapje, drankje en een optreden van de bekende artiest “Blinde Ed” nog ruim de mogelijkheid plaats om na te praten en terug te kijken op het toernooi.

Bedrijfssport is één van de vernieuwende onderwerpen in de gezamenlijke activiteiten van de sportverenigingen op De Pelikaan. Steeds meer worden sportdagen georganiseerd voor bedrijven maar ook werd er bijvoorbeeld tot 2 keer toe een beachvolleybalcompetitie georganiseerd voor bedrijven en maken Rabobank IJsseldelta en McDonald’s Restaurants Zwolle/Heerde/Epe zelfs structureel gebruik van de sportieve mogelijkheden.

De sportverenigingen op De Pelikaan zijn inmiddels i.s.m. Sport&Zaken van NOC*NSF druk doende het sportaanbod verder af te stemmen op de wensen en behoeften van het lokale bedrijfsleven. Doelstelling daarbij is dat werknemers van bedrijven en instanties niet alleen éénmalig maar ook structureel via hun werkgever gebruik kunnen gaan maken van het sportaanbod op De Pelikaan.

De wedstrijden vinden vrijdag plaats vanaf 18.30 uur aan de Haersterveerweg. Toeschouwers zijn van harte welkom. Deelnemende bedrijven zijn: Benthem & Gratama, BMW-dealer Oolbekkink, Feestplein Partyservice&Catering, Remote-It Services, BDN, Geddes en Go (samenspelende kledingwinkels uit de binnenstad van Zwolle), Thorbecke Gracht (ondernemers gevestigd aan deze gracht), vrouwen businessclub Sjiek en een team bestaande uit bestuurders van de sportverenigingen op De Pelikaan.

Artikel delen:

Reageer