Studenten ontwerpen “Waterfall” voor Lassusflat

Zwolle – In het kader van de opleiding Industrial Design op het Deltion College hebben een aantal studenten de opdracht gekregen om voor de Lassusflat in Zwolle een “container” te ontwerpen. Met dit project zijn de studenten vorig jaar begonnen, en er wordt momenteel stevig gewerkt aan het project "Waterfall". 

waterfall.jpg

De Lassusflat kampte met overlast van grofvuil, en wilde hier graag een oplossing voor. Daarom kreeg een Deltion-klas de opdracht een betere/mooiere/leukere oplossing te bedenken voor de standaard Rova container die er eerst zou komen te staan. In deze ontwerpopdracht zijn de studenten eerst met de klas (6 personen) individueel te werk gegaan, toen heeft iedereen zijn eigen 3 concepten gepresenteerd voor de Gemeente, Openbaar Belang en de Rova. Hieruit zijn weer 3 concepten uitgekozen, en deze zijn verder uitgewerkt en uiteindelijk is het concept “Waterfall” van Gertjan Hallink uitgekozen om definitief te worden gemaakt. Vanaf medio April is de gehele klas bezig met de realisatie van de Waterfall. Zo zijn contacten, planning, materialisatie, productie etc. allemaal onderverdeeld over de klas. De studenten proberen dit met z’n allen zo snel mogelijk allemaal te regelen, zodat de Waterfall zo snel mogelijk gerealiseerd kan worden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mijn oma woont in die flat van armstrong ofzo en ik kan je teggen het is een tering zooi er word rotzooi naar beneden geflikkerd de liften die sensors blakken ze kaugom tussen ze spuggen op die spiegels en ze versmeren de liften ik hoop dat daar ook wat mee gedaan wordt


    Maak melding

Reageer