Eerste Horeca Beachvolleybal Toernooi

Zwolle – Een drietal organisaties in Zwolle hebben de handen ineengeslagen om op maandag 21 juni a.s. voor de eerste maal een Beachvolleybaltoernooi te organiseren voor de horeca-ondernemingen in Zwolle.

Quinten van Eekelen namens Bwefar, horecaondernemer Theo Bakker namens o.a. De Atlas, Bloopers/Timeless, Borrels&Bites, Café Bosch en De Zoete inval hebben samen met Diederik Meijntjes van de samenwerkende sportclubs De Pelikaan het initiatief genomen om een toernooi te gaan organiseren voor de horeca. Theo Bakker reageerde direct enthousiast toen hem werd gevraagd namens de horeca te participeren in dit toernooi. “We kennen al jaren het horeca voetbaltoernooi bij HTC en dit lijkt mij een mooie toevoeging aan de sportieve kalender van de horecaondernemers in Zwolle. Wij zullen met onze bedrijven deelnemen en er alles aan doen de collega-ondernemers ook zover te krijgen”. Bwefar is gevraagd deze activiteit mede mogelijk te maken en zal voor aankleding en PR-materiaal zorgdragen. “Wij verbinden ons bedrijf graag aan dit soort nieuwe initiatieven en hopen onze klanten uit de Zwolse horeca nu eens op een andere manier een plezier te doen”, aldus Quinten van Eekelen.

De Pelikaan is blij met dit initiatief en heeft hiermee weer een nieuwe doelgroep te pakken. “Wij zijn erop gericht om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Dit toernooi past in onze filosofie van de ontwikkeling van bedrijfssport. Horeca-personeel heeft drukke dagen en nauwelijks tijd om te sporten. Wij hopen hen met dit toernooi in beweging te krijgen en zijn vooral ook erg blij dit in goede samenwerking te doen met de horeca in Zwolle”.

Gekozen is om op maandag 21 juni a.s. op de beachsportaccommodatie op sportpark De Pelikaan aan de Haersterveerweg van 13.00 uur tot 17.00 uur te gaan spelen op de daar beschikbare zes beachvolleybalvelden. Er is ruimte voor maximaal 24 teams. Het organiserende drietal mikt dit eerste jaar op minimaal 12 deelnemende teams.

Tijdens het toernooi, dat op maandagmiddag wordt gehouden zodat in ieder geval het veelal vrije horeca-personeel dan deel kan nemen, is er geen alcohol verkrijgbaar en wordt deelnemers gevraagd uitsluitend met fiets of openbaar vervoer te komen. De organiserende ondernemers willen hiermee het sportieve aspect van de middag benadrukken. Het BOB-campagne team van de provincie Overijssel reageerde positief op dit initiatief en zal om deze reden een bijdrage leveren en deelnemers van enkele prijzen voorzien.

De winnaar het toernooi zal in de gelegenheid worden gesteld een jaar lang gratis een reclamebord te plaatsen langs het populaire beachveld en natuurlijk een grote wisselbeker waarmee de drie organisatoren al benadrukken dit toernooi een jaarlijks terugkerende activiteit te willen laten zijn. Daarnaast is er een mysterie-prijs beschikbaar gesteld.

Na afloop van het toernooi vindt de prijsuitreiking met buffet plaats in café Bloopers waar vanaf 19.30 uur voor niet alleen de deelnemers maar ook andere belangstellenden een grote afterparty wordt gehouden. Teams die willen deelnemen kunnen zich nu aanmelden via emailadres info@stappeninzwolle.nl maar worden binnenkort ook allemaal persoonlijk benaderd deel te nemen. Deelname (met minimaal 2 dames in het team) kost 100 euro voor minimaal 6 en maximaal 10 personen. Dit is inclusief 6 consumpties p.p en een buffet na afloop met uiteraard toegang tot de afterparty.

Artikel delen:

Reageer