Anningahof decor goede-doel-diner

Zwolle – Beeldentuin Anningahof is vrijdagavond 4 juni het decor voor een goede-doel-diner ten bate van de Zwolse familie Baas in Zuid-Afrika. Het beeldenpark aan de noordkant van Zwolle stelt zich belangeloos open voor de dineravond. Bij mooi weer dineren de gasten buiten en als het het weer het niet toelaat staan de tafels gereed in de boerderij. Het charitydiner wordt verzorgd door Feest & Culinair. Topkoks maken gebruik van ingrediënten uit de regio.

Het goede-doel-diner is een initiatief van de thuisfrontcommissie van familie Baas. Christiaan en Tineke Baas vertrokken vorig jaar met hun vier kinderen van Zwolle naar Zuid-Afrika om daar aan de slag te gaan in het opbouwwerk voor gezinnen. Ze worden daarin ondersteund vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk Zwolle. De dineravond is bedoeld als fondsenwerving voor het werk van familie Baas. Een driegangendiner kost 40 euro per persoon.

Aanmelden voor de dineravond kan via de website www.familybase.org  

Landgoed Anningahof is een particulier beeldenpark aan de Hessenweg van Zwolle naar Dalfsen. Het sfeervolle park kent een wisselende beeldencollectie van hedendaagse kunst.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer